De missie van EFAA is een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van het alsmaar toenemende overgewicht en obesitas en het leefstijl als medicijn instituut van de maatschappij te worden. Om deze missie kracht bij te zetten reikt EFAA alle deelnemers van de NASM Personal Training opleiding extra's aan!

Premium Personal Trainer

Begeleid worden door een premium personal trainer is begeleid worden naar duurzaam resultaat, een duurzaam gezondere leefstijl en gezonder gewicht. De premium personal trainer is op de hoogte van de nieuwe, wetenschappelijke richtlijnen van beweging en voeding, beheerst motivational interviewing en weet zo de klant optimaal te begeleiden. Niet alleen in een effectieve training, maar ook om de deelnemer cruciale inzichten aan te reiken en te helpen door te blijven zetten. De premium personal trainer als fysiek coach, maar ook als motivatie coach en mentaal coach.

De Personal Trainer als leefstijl expert

De personal trainer van de toekomst is een doelgroep en leefstijl expert. Klanten willen resultaat bereiken en optimaal effectief trainen. Die combinatie vinden ze bij de premium personal trainer. Deze personal trainer heeft niet alleen expertise op gebied van optimaal effectief trainen, zij/hij is ook expert op gebied van een goede houding, corrigeren van een ongezonde houding, functionele training, effectief doelen bereiken en ondersteunen in gedragsverandering naar gezonder leven.

De Personal Trainer als gedragsexpert

Naast bewegen en sport is voor meer dan 90% van de klanten ook voeding, motivatie en mentale kracht van belang. Klanten willen echt doelen bereiken, de meesten willen wat afvallen, maar het lukt vaak niet. Door expertise op gebied van gedragsverandering kan de premium personal trainer ondersteunen en coachen.

Combineer de Personal Training opleiding met de Fitness A en/of B

Zoek je een combinatie van de Fitness A met de NASM Personal training opleiding, kijk dan naar onze totaal en combi opleidingen.

De Personal Trainers als leefstijl- en Positieve Gezondheid coach

Door de ontwikkelingen op het gebied van preventie en binnen de gezondheidszorg, biedt Positieve Gezondheid ook een interessant perspectief voor trainers binnen de fitnessbranche en zullen er steeds meer leefstijlcoaches actief zijn binnen de muren van de sportcentra. Er komt steeds meer vraag naar samenwerking met zorginstellingen, gemeenten, welzijnsorganisaties en bedrijven, dus de netwerk vaardigheden van de trainer worden ook steeds belangrijker. Tevens is er eigenlijk geen mooier vak dan mensen coachen naar gezonder leven. Ligt hier je interesse, kijk dan naar onze Leefstijl- en Vitaliteitscoach opleiding.

Onze opleidingscoach helpt je graag om een persoonlijk opleidingsplan voor je uit te stippelen.

Je bent hier:

EXTRA VOORDEEL

1

Gratis deelname aan de 2 daagse opleiding Leefstijl- en vitaliteitsadviseur

3

Gratis deelname aan de workshop ‘Fitness met passie

4

100 euro opleiding kortingscheque als je meteen doorgaat met de Functionele Houding Specialist opleiding

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO