Nieuw in de Benelux: NirvanaFitness® instructor training

NirvanaFitness® is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhaling voor een optimale ontgiftiging van het lichaam en het ervaren van de ‘nirvana mind’. NirvanaFitness® is een systeem dat je leert hoe goed te ademen, door een serie van functionele toning pilates en yoga oefeningen, welke je begeleiden naar een dieper dagelijks ademhalingspatroon (diaphragma met verlengde uitademing) dat in de plaats komt voor oppervlakkige ademhaling.

Breath again

Science behind

Instructor education

NirvanaFitness® is een ultiem body & mind detox system

NirvanaFitness® zorgt voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme, startend bij 12 ademhalingen per minuut en eindigend bij 4 ademhalingen per minuut op het eind van de Nirvana workout. Dit triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagd en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgifting en mentale rust. Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Ademhaling is onze mogelijkheid om ons te geleiden naar lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit. Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast worden gebruikt en geadviseerd door doktoren over de gehele wereld met effecten die al decenia wetenschappelijk gedocumenteerd zijn. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout.

Nirvana banner

NirvanaFitness® heeft zich bewezen met gezondheid bevorderende effecten doordat de oefeningen en ademhalingspatronen in NirvanaFitness® ervoor zorgen dat lichaamscellen meer zuurstof op gaan nemen, we dieper vanuit het diafragma ademen. De verlengde uitademing die het gevolg is van NirvanaFitness® creëert het "Conditioned Relaxation Response”, een lichamelijke ontspanningseffect en stress reductie dat ook optreedt tijdens meditatie, mindfullness en sommige hypnose technieken.

Nederlandse NirvanaFitness® instructor training

Kijk hier voor de NirvanaFitness instructeurs van Nederland;

https://nirvana.fitness/instructor-locator.html

Wil jij bij de volgende lichting NirvanaFitness® instructeurs horen?
Let op! Het cursusmateriaal en de onlinetraining van NirvanaFitness® is volledig in het Engels. De praktijk opleiding in Nederland wordt in het Nederlands verzorgt.

De opleiding staat gepland op onderstaande locaties en data.


Weert
Start: 18 maart 2023 (zaterdag)

praktijk lesdag: 18-03-2023 | 10:00 - 17:00 uur (za)

Prijs: € 298,-

Je krijgt bij inschrijving meteen een jaar licentie ter waarde van 99 euro, inclusief muziek en oefenstof.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij.


Je bent hier:

STUDEER GRATIS MET
HET STAP-BUDGET

Met het STAP-budget volg je deze opleiding, als hij minder kost dan 1000 euro, geheel gratis. De volgende subsidieronde start 28 februari 2023! Schrijf je op tijd in en ontvang na inschrijving je STAP-aanmeldbewijs van ons waarmee je jouw STAP-budget kan aanvragen.

Wij melden jouw inschrijving aan in het STAP-portaal en geven je per mail een seintje als je jouw subsidieaanvraag in het STAP-portaal kan voltooien.

Klik hier voor meer informatie over STAP!

STAP-budget

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Al meer dan 25.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

opleidingskosten

298,00

locaties & startdata

Weert
18-03-2023

AANGESLOTEN BIJ