Nieuwe Gezondheid

‘Duurzaam gezonder leven en een trendbreuk creëren in de toename van chronische ziekten, overgewicht en diabetes voor een gezondere toekomst’Missie van de Nieuwe Gezondheid Academie

Het wetenschappelijk onderbouwde ‘gezond leven recept’ is bekend, gepubliceerd door de WHO en Gezondheidsraad, de uitdaging is het toepassen hiervan. In een obesogene omgeving (een omgeving die uitnodigt om ongezond te leven) is daarvoor nodig, aandacht voor;

Gedragsverandering
  • Bewustwording/kennisbevordering
  • Uitnodiging/positieve prikkels
  • Borging/conditionering

Gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen van de WHO en de Gezondheidsraad en vele gedragsverandering modellen en theorieën biedt Nieuwe Gezondheid een lezingen, cursussen, speakers en opleidingsprogramma, om duurzame gezondheid te stimuleren, vanuit verschillende branches. De lezingen, cursussen, seminars en opleidingen worden afgestemd op de doelgroep, waardoor ze ingezet kunnen worden binnen sportbedrijven, fysiotherapie, bedrijven, zorg- en welzijn, sport, onderwijs, congressen en symposia.

Inspiratie nodig?

Wilt u uw team inspireren om gezonder te bewegen, vitaler te eten en gemotiveerd door te zetten, beter met stress om te gaan, mentaal sterker te worden, dan kunnen de lezingen een excellente en effectieve inspiratiebron zijn.


Voor de professional die deze lezingen zelf wil verzorgen in de eigen regio en mensen wil coachen op basis van deze expertise, kijk naar onze Leefstijlcoach totaal opleiding.

Samenwerken aan een gezondere toekomst, voor onszelf en voor de opgroeiende jeugd, daar zetten wij ons voor in.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO