08-07-2010

Zowel werkgevers en werknemers in de gezondheids-en fitness industrie zijn niet langer beperkt door nationale grenzen. Dit zorgt voor een meeslepend probleem: hoe kunnen werkgevers in heel Europa er op vertrouwen in de bekwaamheid van hun potentiële werknemer hebben indien ze buiten hun eigen systeem opgeleid zijn en hoe kunnen ze ervoor zorgen dat de kwalificaties van deze werknemers worden erkend als zij beslissen om in hun branche te gaan werken.

In verband hiermee heeft de Europese Accreditatie - Fitness (EA-Fitness) een project wat geleid wordt door Central YMCA Kwalificaties (CYQ) en gefinancierd wordt door de Europese Commissie. Het is een katalysator te verlenen aan de overdracht van innovatieve accreditatie en controle oplossingen voor beroepsonderwijs en opleiding op het gebied van fitness kwalificaties in heel Europa.

Een van de projecten van de EA-Fitness heeft als doel om informatie en feedback te verzamelen van de werkgevers uit de fitnessbranche, dit om de werkgelegenheid te onderzoeken op gebied van de trends en perspectieven in geselecteerde EU-landen. De enquête resultaten spelen een belangrijke rol in het ontwikkelen en leveren van de opleidingen op EU-niveau. De feedback van de fitness werkgevers telt mee en het zal bijdragen aan de totstandkoming van belangrijke beslissingen op EU-niveau. Elke organisatie die een dienst aanbiedt op fitness gebied aan leden, klanten of deelnemers is aangemoedigd om de enquête in te vullen.

De vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag en is beschikbaar in verschillende talen.

Ter motivatie kunt u na het invullen van de enquête eventueel deelnemen aan een fitness loterij. De EA-Fitness Fonds zal vijf fitness werkgevers deel laten nemen aan de EA-Fitness Europese slotconferentie in Brussel, België.

Voor meer informatie en om de EA-FITNESS enquête in te vullen klik hier onder.

Werkgevers fitness onderzoek 2010

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO