18-03-2021

Ontvang het ‘Het concept van geïntegreerde training’ document er gratis bij!

Woensdag 31 maart om 19.30 uur, vrijdag 2 april om 16.00 uur, woensdag 7 april om 17.00 uur en vrijdag 9 april om 19.00 uur

Kennismaking NASM

De NASM Personal Training opleiding en het geïntegreerde OPT model wordt internationaal als DE gouden standaard van de Personal Training opleidingen en werkmodellen gezien. Tevens is deze personal training opleiding als een van de enige in Europa EQF 4 erkend door Europe Active.

Uniek OPT trainingsconcept!

NASM biedt een uniek personal training concept waarin je leert om te werken vanuit een geïntegreerd OPT-model. Alle trainingsvormen maken op een geïntegreerde manier onderdeel uit van een progressief systeem. Het systeem is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen. Elke fase binnen het OPT-model voorziet iedere klant van een systematische opbouw waarmee progressie geboekt kan worden.

Deze revolutionaire aanpak van personal training is toe te passen op alle individuele uitdagingen en doelstellingen. Het bouwt op ieder niveau een hoge mate van flexibiliteit en dynamische, algemene functionele prestaties op.

Schrijf je nu in voor de gratis kennismaking webinar op woensdag 31 maart om 19.30 uur, vrijdag 2 april om 16.00 uur, woensdag 7 april om 17.00 uur of vrijdag 9 april om 19.00 uur en ontvang gratis het document: ‘Het concept van geïntegreerde training’.

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/gratis-kennismaking-webinar-nasm-personal-training-opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO