06-09-2021

Bij EFAA opleiding geloven we erin dat de personal trainer van de toekomst ook leefstijl begeleider, adviseur en coach zal zijn. De klanten van vandaag willen vaak niet meer alleen een specifieke doelstelling bereiken, ze willen ook gezonder leven en lekker in hun vel blijven zitten.

Adequate en up to date kennis op gebied van de nationale en internationale beweeg- en voedingsrichtlijn is eigenlijk kennis die elke personal trainer al zou moeten bezitten. De richtlijnen op dit vlak blijven echter de research volgen en worden regelmatig aangepast. Daarom heeft EFAA opleidingen deze up- to date kennis verwerkt in de ‘Leefstijl- en vitaliteit adviseur’ 2 daagse, die online verzorgd wordt.

Omdat we de visie hebben dat leefstijl advies en begeleiding een integraal onderdeel is van personal training, bieden we alle deelnemers van de NASM Personal Trainer opleiding deze twee daagse (t.w.v. € 345,-) kennisupdate gratis erbij. Je ontvangt niet alleen de kennis aangereikt, maar tevens de werkboeken om de kennis meteen met je klanten toe te passen.

Additioneel ontvang je als deelnemer van de NASM PT opleiding, of de combinatie opleiding Fitnesstrainer A en NASM of de totaal opleiding Fitnesstrainer A, B en NASM PT, het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?' t.w.v. € 16,95 en de deelname aan de workshop 'Fitness met passie' cadeau.

Meer informatie over de opleidingen:

NASM Personal Trainer opleiding

Combinatie opleiding Fitnesstrainer A en NASM PT

Totaal opleiding Fitnesstrainer A, B en NASM PT

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO