16-01-2019

Steeds meer bezoekers van fitness- en gezondheidscentra lopen regelmatig ook hard. Soms doen zij dit een paar minuten op de loopband in je sportcentrum, veel vaker wordt er echter individueel outdoor hardgelopen.

Hoe mooi zou het zijn als jij als instructeur ook deze groep mensen zou kunnen begeleiden? Er is namelijk veel vraag van lopers om geadviseerd te worden hoe zij verantwoord kunnen trainen. Daarnaast is er de nodige behoefte om in groepjes samen naar een bepaald loopdoel toe te werken. Er is altijd wel een leuk loopevent bij jou in de buurt. Als begeleider is dit een mooie uitdaging en bovendien zeer dankbaar werk als je de deelnemers met een gedegen opbouw hun loopconditie ziet vergroten!

De opleiding Running Instructor van de EFAA leidt in samenwerking met Aart Stigter, een icoon binnen de hardloop wereld, je op tot een running professional die zelfstandig hardlooptrainingen kan verzorgen. Alle in en outs van het hardlopen, van blessurepreventie, de juiste hartslagzones, trainingsschema’s t/m heel veel praktijkoefeningen zijn in de cursus van vier zaterdagen verwerkt!

Meer informatie en inschrijving: https://www.efaa.nl/web/outdoor/running_instructor_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO