17-01-2019

MM@TG (Meet Me @ The Gym) is het landelijke project dat de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met Hersenstichting Nederland heeft opgezet. Onder het motto ‘Never give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging. Doel van de Foundation is om mensen met hersenletsel in beweging te krijgen. Sporten heeft namelijk een bewezen effect op de lichamelijke conditie, maar ook het mentale (cognitieve en psychische) functioneren verbetert door regelmatig te bewegen en/of sporten.

Als sportcentrum heb je de mogelijkheid om je niveau 4 instructeurs te laten opleiden tot Bewegingsdeskundige NAH en tevens het Keurmerk NL Actief Preventiecentrum te behalen, om mensen met NAH te kunnen begeleiden.

Op 12 april 2019 start de opleiding Beweegdeskundige NAH. In deze opleiding krijgt de trainer inzicht en kennis aangereikt, o.a. over de doelgroep NAH, wat het is, wat zijn de kenmerken, waarmee rekening te houden en welk protocol te volgen. Ook het management krijgt informatie aangereikt en doorloopt een specifieke keuring, om de procedures NAH binnen de organisatie te borgen.

Meer informatie: Opleiding beweegdeskundige NAH

Meet me @ the Gym op Youtube

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO