25-04-2021

Een duurzaam gezonder leven en gezonder ouder worden, dat is de missie van John van Heel van EFAA opleidingen met de Leefstijl- en vitaliteit coach opleiding. Ook Hans de Waar van Body Mind Release Nederland streeft dit na met het Body Mind Release programma en de therapeut opleiding. Daarom slaan de twee opleidingsorganisaties de handen in elkaar!

Leefstijl- en vitaliteit coach opleiding

In deze opleiding biedt EFAA een kennisupdate en coachhandleiding op gebied van actiever leven, gezonder eten, ontwikkelen van een positieve mindset, autentiek leefstijl lezingen verzorgen en professionele gespreksvoering. Een optimale kennisupdate dus op gebied van de Gezondheidsraad en de WHO gezonde leefstijl adviezen, maar tevens een opleiding om de lokale aanjager, influenzer en coach te zijn op gebied van gezonder leven, op gezond gewicht komen en healthy ageing.

Body Mind Release Nederland

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Hoe dan wel? Het unieke Body Mind Release afgekort: BMR methode reikt de structuur en vaardigheden aan om het overgrote deel van levensklachten te behandelen en mensen te helpen om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken. Niet meer praten, maar doen!

Gezamenlijke unieke totaal opleiding!

De Leefstijl- en Vitaliteit coach opleiding en de Body Mind Release therapeut opleiding vormen samen een uniek opleidingsprogramma voor trainers, personal trainers, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en iedereen die mensen wil helpen en coachen naar een duurzaam gezondere leefstijl. De opleidingen zijn als totaal opleiding samen te volgen, maar ook modulair los van elkaar.

Body Mind Release therapeut opleiding

Leefstijl- en Vitaliteit coach opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO