13-11-2017

Overgewicht, diabetes, inactiviteit, er heerst volgens de Europese commissie een heuse epidemie op deze thema’s in Europa, en onderzoek onderbouwt deze stelling. In Nederland komen er 70000 diabetes per jaar bij, de helft van de bevolking heeft overgewicht of obesitas (dat was 15% in 1960) en meer dan 85% van de bevolking behaalt de nieuwe beweegnorm niet.

Fitness trainers als overgewicht preventie adviseurs!

EFAA’s visie is dat fitness trainers de expertise hebben om mensen te adviseren en begeleiden op gebied van voeding en beweging, naar een duurzaam gezond gewicht. Geen enkele andere branche kan dit zo goed als de fitnessbranche. Cruciaal is wel dat fitness trainers op de hoogte zijn van de gevalideerde richtlijnen op gebied van voeding en beweging bij overgewicht en obesitas. Deze richtlijnen worden ons aangereikt door NL Actief, de Gezondheidsraad, ACSM en de WHO. EFAA heeft deze expertise samengevat in de 2 daagse opleiding Leefstijl- en preventie (overgewicht) adviseur.

Gratis deelname bij inschrijving Fitness A opleiding

EFAA heeft een missie, namelijk: een trendbreuk creëren van de overgewicht toename in Nederland. Dat kan niemand alleen, daar heb je een netwerk van begeleiders voor nodig die het juiste advies voor duurzaam resultaat geven. De commercie is onze grootste uitdaging, die willen voedingsmiddelen en de Quick fix afslank producten verkopen, wij als leefstijl- en preventie adviseurs beloven eerlijke, wetenschappelijk onderbouwde en beproefde informatie en begeleiding om duurzaam resultaat te behalen. Geen gemakkelijke opgave, maar een die noodzakelijk is, willen we US niet achterna gaan, daar heeft al 74% van de bevolking overgewicht.

Om de missie van EFAA op dit vlak kracht bij te zetten, bieden wij alle deelnemers van de Fitness A opleiding, de 2 daagse Leefstijl- en preventie adviseur opleiding gratis aan.

Fitness trainer worden? Reserveer nu je plek!

Wil jij fitness trainer worden en ook gratis aan de Leefstijl- en preventie adviseur opleiding deelnemen, reserveer dan snel een plek. De Fitness A opleiding wordt door geheel Nederland verzorgd, dus altijd wel een plek in je buurt.

Meer voordelen

Schrijf je nog in november 2017 in (voor de start in het voorjaar 2018), dan ontvang je tevens een Garmin Vivofit cadeau (t.w.v. 99 euro). Bovendien krijg je gratis een 12 maanden abonnement cadeau van de Nieuwe Gezondheid PRO nieuwsbrief (https://www.efaa.nl/web/pro_nieuwsbrief), boordevol informatie over leefstijl- en gedragsverandering begeleiding. Je kan bovendien meteen na inschrijving aan de slag met de online leer module Anatomie, Fysiologie en Trainingsleer.

https://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt/fitvak_fitnesstrainer_a_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO