26-07-2010

Wil jij als Personal Trainer meer succes voor je huidige (of toekomstige) onderneming? Met een groter klantenbestand en meer omzet? Schrijf je dan nu in voor de HEALTHUPCLUB® Summer School! Een weekendlange training vol workshops waarin je alle basisprincipes leert van hoe je van je bedrijf een succes kunt maken.

  • Vergroot drastisch je netto inkomen
  • Haal meer uit je communicatie met klanten
  • Verkrijg resultaat door betere motivatie en mental coaching
  • Ga effectiever om met emoties
  • Organiseer sportevenementen voor meer klantenbinding

De HEALTHUPCLUB® Summer School is speciaal ontwikkeld voor de Personal Trainer die meer wil leren over coaching en marketing om uiteindelijk voor meer mensen het verschil te kunnen maken.

Doe de HEALTHUPCLUB ® Summer School gratis!

Deelname aan alle workshops uit de Summer School kost normaliter € 997,-. Voor jou is de deelname echter gratis. We vragen slechts € 47,- voor lunch en koffie/thee. Het enige wat je voor je gratis deelname hoeft te doen is enkele minuten van je tijd vrij te maken voor enige vragen. We willen namelijk een beter beeld krijgen van waartegen jij zoal aanloopt als Personal Trainer. Hiermee kunnen we onze opleidingen nog scherper afstemmen op de praktijk van alledag. Meld je hier aan als je interesse hebt om deel te nemen: http://bit.ly/d8tiOZ

HEALTHUPCLUB ® , hét opleidingsinstituut voor Personal Trainers, is een initiatief van Mark van Huijgevoort. HEALTHUPCLUB ® ontwikkelt trainingen in zelfmanagement, mental coaching, marketing & sales, uitsluitend bestemd voor de Personal Trainer. Iedere training is gebaseerd op leer- en verkooppsychologische wetenschap en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Hiermee ondersteunt HEALTHUPCLUB ® Nederlandse en Belgische Personal Trainers bij het vinden van meer klanten, betere bedrijfsresultaten en een hoger netto inkomen. Kijk ook op www.healthupclub.nl voor meer informatie, klik op de oranje ster en download kosteloos het Personal Trainer Promotieplan.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO