27-10-2021

EFAA is nu geaccrediteerd om de Level 2 Healthy Lifestyle Promoter LLQ te presenteren, die is ontwikkeld via het Erasmus plus-project 'New Health Program' (new-health.eu) om de maatschappelijke problemen van wijdverbreide inactiviteit en achteruitgaande gezondheid tegen te gaan.

De 'Healthy Lifestyle Promoter' zal zich inzetten aan het informeren van individuen, bedrijven en gemeenschappen over een natuurlijk en duurzame gezonde levensstijl, met behulp van beschikbare tools en educatief materiaal vanuit het New Health project. Voor dit programma zijn de op wetenschap gebaseerde essentiële inzichten, die eigenlijk elk mens zou moeten weten, samengevat in een documentaire reeks van 3 thema’s: gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset.

Deze nieuwe kwalificatie is niet alleen een ideale en noodzakelijke kennis update voor fitnessprofessionals, maar biedt ook andere belanghebbenden zoals zorgprofessionals, leerkrachten binnen het onderwijs, vrijwilligers en iedereen die zich met preventie en gezondheidsbevordering bezig houdt, de mogelijkheid hun kennis over de primaire inzichten van een gezonde leefstijl te updaten. Binnen het programma zijn namelijk o.a. de meest recente richtlijnen op gebied van voeding en beweging van de Gezondheidsraad toegepast en is het meest recente inzichten op het gebied van mindset en mentale kracht geïntegreerd.

Deze opleiding duurt 4 dagen, de eerste dag is geheel gericht op bewegen, dag 2 op voeding, dag 3 en 4 op mentale kracht en mindset coaching.

Deze opleiding wordt online aangeboden als live opleiding. Kijk voor data online op;

https://www.efaa.nl/voeding-health-en-lifestyle-opleidingen/leefstijl-en-preventie-coach-basis-opleiding

De volledige informatie en data over module 1 is te vinden op

https://www.efaa.nl/voeding-health-en-lifestyle-opleidingen/module_1_leefstijl_en_vitaliteitsadviseur

De volledige informatie en data over module 2 is te vinden op

https://www.efaa.nl/voeding-health-en-lifestyle-opleidingen/module_2_mentaal_coaching_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO