19-06-2018

Leren met een missie!

Wil jij ook bijdragen aan het creëren van een trendbreuk in de toename van chronische aandoeningen, overgewicht en obesitas?  Wil je mensen helpen hun doelstellingen te bereiken en gezonder te leven? Dan ben je bij EFAA opleidingen op het juiste adres.

EFAA staat voor bijdragen aan duurzame gezondheid, een persoonlijke aanpak en mensen helpen bij het bereiken van persoonlijke doelstellingen. Niet alleen met het begeleiden van het sportprogramma, maar luisteren naar waar men behoefte aan heeft en breder kijken dan het eigen product. De fitnessbranche kan een cruciale rol vervullen om de overgewicht, obesitas, diabetes en inactiviteit epidemie te kantelen. Dat is onze gezamenlijke missie!

De EFAA opleidingen zijn er op gericht trainers, personal trainers en leefstijlcoaches hiertegen te wapenen. Met state of the art kennis, de beste docenten, sterke ondersteuning vanuit online leren en een leergierige instelling, ook wij zijn nooit uitgeleerd.

EFAA is gestart in 1988 en heeft al 30 jaar ervaring in opleidingen voor fitness professionals, personal trainers, clubmanagers, specialisaties en leefstijl professionals. De Fitness A opleiding is een ideale opstap binnen de fitnessbranche. De opleiding is NL Actief erkend en geeft je een basis om mensen veilig, verantwoord en doelgericht te helpen in het fitnessprogramma. Als fitness trainer ben je echter meer dan een trainer. Je bent een vriend, een adviseur, een specialist, een educator en een gastheer of vrouw. Mensen die bij je komen trainen hopen (nu eindelijk) een oplossing aangereikt te krijgen. Vaak is dat om effectief en duurzaam af te vallen, steeds vaker is ‘gezond ouder worden’ een doelstelling van nieuwe leden. Uit onderzoek blijkt dat fitter worden en uithoudingsvermogen verbeteren doelstelling nummer 1 is van nieuwe leden.

Waarom Fitness A bij EFAA?

EFAA heeft een missie, mensen begeleiden naar duurzaam gezonder leven en samen een omslag creëren van ziekte naar preventie en gezondheidsbevordering. Daarom is EFAA in de opleidingen innovatief, praktisch en klant- en mensgericht. Maar er zijn meer voordelen aan het volgen van de Fitness A opleiding bij EFAA, hier een kort overzicht;

 • Natuurlijk is de Fitness A opleiding van EFAA NL Actief erkend

 • EFAA helpt je met het vinden van een stageplaats

 • Je kan al meteen na inschrijving aan de slag met leren d.m.v. het e-learning programma

 • De contactdagen richten zich met name op de praktijk en op de voorbereiding voor het examen

 • Je kan proef examen toetsen doen in het e-learning portaal

 • Je krijgt toegang tot het Fitness Expert kennis dossier boordevol met duizenden vak artikelen

 • Je wordt lid van het Nieuwe Gezondheid trainers netwerk, vol met inspiratie over het vak.

 • Je kan de opleiding combineren met de NASM Personal Training opleiding met extra korting.

 • Je kan kiezen voor de Totaalopleiding Fitness A, B en NASM PT, met nog meer extra korting

 • Je krijgt een vervolg training cadeau, elke maand wordt er een andere vervolgtraining cadeau gedaan, variërend van de Bootcamp opleiding, Core Conditioning trainer of de Leefstijl en preventie adviseur opleiding.

 • Ben je steunpunt of heb je de Anatomie, fysiologie en trainingsleer e-learning al gevolgd bij EFAA, dan ontvang je 195 korting op de Fitness A opleiding.

 • Je kan de Fitness A opleiding in maandelijkse termijnen betalen.

 • Je kan, omdat we 30 jaar bestaan, kiezen tussen een materialen pakket van Meijers of extra korting.

 • De Fitness A opleiding bij EFAA is een ideale opstap naar personal training, specialisaties zoals overgewicht en obesitas beweegdeskundige en leefstijl coach.

Voor meer informatie, kijk op: Fitness A opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO