03-04-2017

Allround freestyle instructor praktijk opleiding

Tegenwoordig geven de meeste groepsles instructeurs les met behulp van een pre choreografie les, zoals Les Mills. Toch is er steeds meer vraag naar freestyle lessen, waarin de instructeur zelf elke les kan variëren in choreografie. Deze allround freestyle instructor praktijk opleiding is bedoeld voor instructors die na een praktische opleiding aan de slag willen als freestyle instructor. Niet alleen voor startende instructeurs, maar ook voor ervaren instructeurs die alleen de pre choreografie lessen verzorgen en toch de stap naar freestyle willen maken. Het is een praktijk opleiding waarin je lesgeven leert in freestyle aerobics, low impact aerobics en steptraining.  

De inhoud van deze opleiding: Aerobics-, low-impact-, en step choreografie repertoire, verbale en non-verbale cueing, werken op muziek, freestyle en blockbuilding in lesopbouw, techniek, uitvoering en veiligheid, entertainment in de les en spierversterkende oefeningen en stretches. Vooropleiding is niet noodzakelijk, echter langere tijd deelname aan groepslessen op muziek is zeer wenselijk.  

De opleiding duurt 5 dagen en start in Weert op 29 april, van 12 tot 17 uur. Overige cursusdagen zijn  13-05, 27-5, 17-6 en 24-6. De kosten bedragen 450 euro.  

Voor meer informatie en inschrijving: https://www.efaa.nl/web/groepslessen_instructeur/all_round_freestyle_instructor_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO