25-04-2007

BodybikeOp vrijdag 1 juni organiseert de HDD Groep wederom een unieke Body Bike workshop. Ditmaal wordt de workshop gegeven door niemand minder dan Steven Renata, uit Nieuw-Zeeland! Steven Renata is onder andere Les Mills Master Trainer en maakt deel uit van de directie van Les Mills International. Steven kan met recht één van ’s werelds grootste groepsfitnessexperts genoemd worden. Het is dus ook een fantastische ervaring om kennis te maken met Steven Renata tijdens deze Body Bike workshop.

De Body Bike workshop zal plaatsvinden bij Sportcentrum Jan de Rooy te Goirle en is bedoeld voor clubeigenaren, groepsfitnessmanagers en instructeurs. De Body Bike workshop zal van start gaan met de nieuwe groepsfitnessmanagement (GFM) training, de tips en adviezen uit deze training helpen om meer rendement uit uw indoor cycling lessen te halen. De GFM training zal gevolgd worden door de indoor cycling workshop, gegeven door Steven Renata en geeft de gelegenheid kennis te maken met de mogelijkheden van de Body Bike Basic, de Body Bike Classic en de Body Bike Premium. Waarna de dag zal worden afgesloten met een lunch voor alle deelnemers.

Wilt u deze unieke Body Bike workshop absoluut niet missen? Neem dan contact op met Bart van Pruissen van de HDD Groep op telefoonnummer

+31 (0)416 33 43 15.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO