18-12-2017

Waarom wil jij in de fitness branche werken, wat is jouw drive, waar krijg jij energie van en voor wie doe je het? Is ‘mensen helpen’ dat wat jou die energie geeft?

De meeste mensen die werkzaam zijn in de fitnessbranche hebben hiervoor gekozen om een specifieke reden. Misschien omdat ze zelf veel baad hebben gehad bij het wekelijks sporten en daardoor een passie hebben ontwikkeld om anderen ook hierin te helpen. Waarin wil je dan specifiek helpen, wat is jouw ding?

Wil je mensen helpen bepaalde resultaten te bereiken, geeft dat jou de kick, of wil je ze gewoon helpen veilig en optimaal effectief te trainen, elke training weer?

Als je exact weet wat jouw passie is, jouw ‘drive’, dan is het goed om deze ook uit te werken, misschien zelfs te vertalen in een programma. Want als jij er passie voor hebt, dan kan je er waarschijnlijk ook uitzonderlijk goed in worden.

Mijn persoonlijke drive is mensen begeleiden naar duurzaam gezondere leefstijl, dus leefstijl als medicijn structureel toepassen, zodat men er een leven lang profijt van heeft. Mijn specialisatie is mensen met overgewicht, diabetes en obesitas begeleiden en begeleiden in gedragsverandering. Door deze passie blijf ik me verdiepen in deze materie, al 35 jaar, en bereiken we er ook fantastische resultaten mee. Mensen die al 10 tot 20 diëten en programma’s gevolgd hebben die eigenlijk op een punt komen dat ze de balans gevonden hebben in hun leefstijl. Niet alleen op gezonder gewicht komen, maar gewoon gezond leven.

In de afgelopen 35 jaar hebben we o.a. vanuit deze visie, (maar ook vanuit de landelijke richtlijnen en competentieprofielen) een opleidingsprogramma ontwikkeld, startende bij een gratis kennismakingsprogramma met e-learning, dan de Fitness A en B en bijna 10 jaar geleden hebben we gekozen voor de gouden standaard van PT opleidingen, de NASM PT. De laatste 15 jaar verdieping en persoonlijke research, hebben we de kennis omgezet in een leefstijlcoach opleiding. Als je leefstijl als medicijn toe wil passen, het gezond leven ‘recept’ wil leren kennen en praktische kennis wil leren over gedragsveranderingsbegeleiding, op 9 februari 2018 starten we de Leefstijl- en preventie adviseur en Leefstijl coach opleiding. Deel jij de leefstijl is medicijn passie met mij, dan hoop ik je in deze opleiding te mogen begroeten. https://www.efaa.nl/web/leefstijl_coach

Ik daag je uit om jouw passie eens duidelijk op papier te zetten. Wat doen je het liefst, voor wie doe je dat en wat halen je klanten daar dan uit, wat is hun voordeel. Hoe duidelijker omschreven, des te gemakkelijker vertaald naar een programma.

John van Heel

EFAA

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO