13-06-2023

Maak kennis met de toekomst van Fitness: Basiscursus AI en ChatGPT voor trainers en ondernemers!

De wereld van fitness evolueert snel, en kunstmatige intelligentie (AI) speelt hierin een cruciale rol. Voor fitnesstrainers, personal trainers en ondernemers in de fitness, die op de hoogte willen blijven van deze revolutionaire ontwikkelingen, presenteren we met trots onze nieuwe Basiscursussen AI en ChatGPT in Fitness.

Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om de basisbegrippen van AI en de toepassing ervan in de fitnesswereld te verduidelijken. Van het optimaliseren van het klantadvies tot aan de 24/7 personal trainer/coach. AI heeft de potentie om de manier waarop we trainen en gezondheid bevorderen te transformeren.

Geen eerdere ervaring met AI? Geen probleem! Deze cursus is bedoeld voor mensen die er net mee aan de slag zijn of er nog geen kennis over hebben en is ontworpen om de krachtige potentie van AI en ChatGPT optimaal te gaan gebruiken. Ons doel is om trainers en ondernemers te helpen de technologie te begrijpen en hen praktische inzichten te geven over hoe deze methode hun werk en service kan verrijken.

"AI is geen toekomstmuziek meer, het is hier en het verandert de fitnessindustrie", zegt John van Heel, oprichter en directeur van EFAA. "Met deze cursussen willen we trainers en ondernemers in de branche de middelen en inzichten aanreiken om aan de voorhoede van deze revolutie te staan en de voordelen van AI al meteen te benutten in hun dagelijkse praktijk."

De basiscursus AI en ChatGPT in Fitness en Basiscursus AI en ChatGPT voor fitness ondernemers zijn beschikbaar vanaf 1 augustus en 1 september, maar je kan er nu, met behulp van STAP-budget al voor inschrijven er hiermee zelfs gratis aan deelnemen. We nodigen alle nieuwsgierige, vooruitdenkende fitnesstrainers, personal trainers en fitness ondernemers uit om deel te nemen en zichzelf te verrijken met deze boeiende, toekomstgerichte kennis. Sluit je aan bij de revolutie, omarm de toekomst en help ons om de fitnesservaring voor iedereen te verbeteren!

Voor meer informatie en aanmelden:

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/basis-opleiding-ai-en-chat-gpt-voor-fitnesstrainers

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/basis-opleiding-ai-en-chat-gpt-voor-fitness-ondernemers

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO