03-04-2017

Nieuwe Totaal opleiding Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B en NASM Personal Training  

Veel fitness trainers willen de kennis hebben van een personal trainer of zelfs personal trainer worden. Om dat op een erkende manier te worden, nationaal en internationaal, heb je wel de basiskennis van de Fitness A en B nodig en de expertise die je aangereikt krijgt in de NASM PT opleiding, de gouden standaard van PT opleidingen. Vanaf nu kan je deze opleidingen achter elkaar volgen met een aantrekkelijk voordeel.  

Inhoud totaal opleiding:

Fit!vak Fitnesstrainer A

In de Fitness A opleiding start je met een E-learning en videolessen programma, meteen nadat je inschrijft: Anatomie, Inspanningsfysiologie en Trainingsleer. Hiermee kan je je al vanaf thuis zelfstandig voorbereiden. Daarna start je met 5 praktijklesdagen Fitness Trainer A, je ontvangt het studieb oek Fit!vak Fitnesstrainer A, de e-learning introductiemodule van de NASM Personal Training Opleiding en kan beroep doen op een studiecoach aan wie je via de mail vragen kunt stellen (binnen 48 uur reactie) over de lesstof en het maken van examenopdrachten.  

Fitnesstrainer B opleiding

De fitness B opleiding is een verkort opleidingstraject omdat veel verdiepende theorie van de Fitness B ook in de NASM PT opleiding zit. De theorie wordt aangeboden in een online leeromgeving en 9 hoofdstukken (videolessen), zodat je hier op je eigen tempo doorheen kan lopen. De theorie wordt aangevuld door 2 praktijk- en examen voorbereiding lesdagen.  

NASM Personal Training opleiding

In deze opleiding leer je werken vanuit een geïntegreerd trainingsconcept, waarbij alle trainingsvormen op een geïntegreerde https://www.efaa.nl/files/cuteeditor/images/opt_model.JPGmanier onderdeel uitmaken van een progressief systeem. Deze trainingsvormen zijn flexibiliteitstraining, cardiorespiratoire training, core training, balanstraining, reactie training, snelheid en beweeglijkheid (Speed, Agility en Quickness) en krachttraining. Dit systeem is ontwikkeld door NASM (National Academy of Sports Medicine) en wordt aangeduid met Optimale Prestatie Training (OPT). Het is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer. Elke fase binnen het (OPT) model is zo opgebouwd dat het iedere klant voorziet van een systematische opbouw waarmee progressie geboekt kan worden ten aanzien van elk persoonlijk doel. Tevens houdt het model rekening met de specifieke persoonlijke behoefte.

De NASM PT opleiding bevat 7 lesdagen , je ontvangt een Engels tekstboek, een compacte Nederlandse vertaling van het NASM boek en een te downloaden video serie.

Volg nu de Fitness A, Fitness B en NASM Personal trainer opleiding achter elkaar, als een pakket en ontvang 350 euro voordeel! Bovendien volg je na deze opleiding dan gratis de Leefstijl Coach opleiding.

Meer informatie:

https://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt/totaal_opleiding_fitness_a_b_en_nasm_personal_training#info

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO