14-11-2016

Gezonder leven en afslanken is de nummer 1 doelstelling van de meeste mensen die starten bij sportcentra. Voor de begeleiding van mensen die af willen vallen of gezonder willen leven heeft Fit!vak en TNO kennis dossier en protocollen ontwikkeld en op basis van deze informatie heeft EFAA de Leefstijl Challenge programma’s ontwikkeld.

 

 

De beschikbare programma’s zijn:

-          Het Leefstijl UPDATE programma

-          Het Leefstijl Challenge programma

-          Het Leefstijl- en Afslank Challenge programma

-          Het Leefstijl- en Diabetes Challenge programma

 

Het eerste Leefstijl UPDATE programma is een compact programma waarin de deelnemer een activity tracker, een online leefstijl programma en twee leefstijl consults geboden wordt. De eerste leefstijl consult is gericht op beweging, er wordt een beweeganalyse gedaan en een persoonlijk beweegplan volgens de WHO Schijf van 3 opgesteld. Leefstijl consult twee richt zich op voeding, welke voeding is gezondheid bevorderend, welke ziekmakend en dik makend. Ook hieruit volg een persoonlijk advies voor de deelnemer.

 

De Challenge programma’s bevatten ook de eerste twee consults, op gebied van beweging en voeding, echter in deze programma’s gevolgd door twee mentaal coaching sessies, om de deelnemer te ondersteunen de nieuw geformuleerde leefstijl doelstellingen te verankeren in de leefstijl.

 

Sportcentra, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en personal trainers die deze 4 programma’s willen aanbieden in de regio ontvangen alle gebruikersdocumenten, een korte opleiding en een uitgebreid bekendmakingsprogramma.

 

Momenteel wordt het programma al op meer dan 50 locaties in Nederland aangeboden, inclusief regio bescherming. Organisaties die interesse hebben om de programma’s in de eigen regio aan te bieden kunnen contact opnemen via info@efaa.nl

 

 Voor meer informatie over de Leefstijl Coach totaal opleiding, kijk hier: https://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt/leefstijl-_en_preventie_coach_totaal_opleiding

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO