30-01-2020

Begin dit jaar opende CycleDome haar deuren op het bruisende Strijp-S. Samen met drie andere fitness boutique-clubs (Happy Bodies, PT Studio District S, The Kickboxing Institute) en Happy Juices vormen zij de unieke ‘vitality hub’ voor sporters, op het voormalige Philips-terrein in hartje Eindhoven.

CycleDome is de allereerste Indoor Cycling Boutique club in Nederland die ‘The Trip’ van Les Mills aanbiedt. Via een 13 meter breed en 3 meter hoog HD-scherm waan je je in een heel andere wereld. Een combinatie van ‘live’ en ‘virtueel’ trainen. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgens lekker rustig verder terwijl de zon ondergaat. Een waanzinnige beleving!

Bij CycleDome heb je naast The Trip de keuze om ook aan Freestyle trainingen deel te nemen. Met de IC7 van Life Fitness beschikt CycleDome over de meest geavanceerde Indoor Cycling bikes, zodat je zeer nauwkeurig en resultaat gericht kunt trainen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het ‘coaching by colors’ principe. Met kleuren wordt door de instructeur de intensiteit van de training aangegeven.

Met hun Pay Per Visit pakketten krijgen klanten de mogelijkheid om online hun trainingen te reserveren, van 07.30 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds, en lidmaatschappen zijn ook mogelijk.

Naast een prachtige zaal met 44 bikes, kunnen klanten ook op individuele basis trainen in de kleine zaal waar met 7 mensen virtueel getraind kan worden.

www.cycledome.nl

Eigenaar en bedenker van het concept Dyon Voogt

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO