09-09-2018

De lessen boeiend houden voor de leden is de eerste prioriteit van alles sportcentra, trainers en personal trainers. Daarom wordt een grote variatie van groepslessen en small group trainingen aangeboden, waarbij we nog een populair onderdeel miste in de fitnessbranche, recreatief kickboxing.

Kickboxing is de laatste jaren enorm populair geworden, je ziet ook steeds vaker binnen sportcentra verschillende vormen van boksen of kickbox lessen ontstaan. UFW dat  bekend staat om de hoge kwaliteit fight-concepten binnen de fitnessbranche en EFAA met meer dan 30 jaar expert in het verzorgen van opleidingen, hebben de handen in een geslagen. EFAA heeft nu dan ook 4 nieuwe (Kick-)Boks-opleidingen toegevoegd in haar opleidingsprogramma. 

De 4 opleidingen zijn de

Door deze opleidingen te volgen, die verzorgt worden door de professionals van UFW, is men in staat om groepslessen op deze 4 vlakken te verzorgen, small group training te geven en mensen 1 op 1 te trainen in recreatief Boxing en Kickboxing.

Voordeel bij inschrijving voor de Kickboxing opleiding van november!

Schrijf in voor de opleiding die start op 4 november en krijg GRATIS  les van "Semmy Schilt" (4-voudig K1 Kickboks-Kampioen) en "Esther Schouten" (5-voudig wereldkampion boksen)! Wie zich aanmeldt voor de de Kickboks- en/of Boxing45 opleiding, mag gratis deelnemer aan de unieke seminar op 25 november te Papendal.  I.s.m. met EFAA organiseert UFW de grootste en meest afwisselende Kickboks- / Boks- Seminar van 2018.

Meld je aan voor 15 oktober en ontvang gratis de techniek video Download met Jimmy Peek en Tanja Hogenberg.

Voor een overzicht van alle kickboxing opleidingen, kijk hier.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO