28-08-2018

Heb je al een personal training opleiding diploma op zak en ben je prima in staat om de theoretische achtergrond zelfstandig met thuisstudie tot je te nemen, en wil je bovendien het Europees of US erkende EQF Niveau 4 NASM CPT diploma behalen, dan is de Verkorte NASM PT opleiding wellicht jouw opleiding.

De inhoud van deze opleiding is gelijk aan de volledige opleiding, alleen wordt in deze 3 daagse opleiding met name aandacht gegeven aan NASM Personal Training in de praktijk, het opstellen van programma's voor de verschillende fasen binnen het OPT model. Tevens wordt er aandacht gegeven aan voorbereiding voor het online theorie examen en praktijk examen.

Deze opleiding bevat een opfris e-learning niveau 3 anatomie, fysiologie en trainingsleer, een Self study programma (in Engels) van NASM CPT, het NASM CPT cursusboek en een compacte vertaling van het Engelse cursusboek in het Nederlands.

Het praktijk gedeelte van 3 dagen omvat programma samenstellen Stabilisatie fase, programma samenstellen Strength fase en programma samenstellen Power fase.

Meer informatie:

https://www.efaa.nl/web/nasm_pt/verkorte_nasm_personal_training_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO