06-02-2018

Help je klanten als eerste naar de finish door hun flexibiliteit, snelheid, wendbaarheid en prestaties te verbeteren. Baanbrekende, empirisch onderbouwde sportprestatie-oefeningstechnieken helpen je om stoere, snellere en sterkere professionele atleten en weekendvechters te bouwen.

Sportprestaties is een van de meest veeleisende vormen van training. De NASM Performance Enhancement Specialization (PES) bereidt je voor op het werken met atleten op elk niveau, van jeugdsporten tot professionele atleten. Met de basis van het evidence-based OPTTM-model tilt PES de training naar een hoger niveau door de introductie van de maximale power-fase. De geavanceerde kennis en vaardigheden die zijn opgedaan met het PES-programma zullen je helpen om de atletische prestaties van klanten te verbeteren, inclusief hun kracht, snelheid, behendigheid en snelheid.

Met de NASM-PES openen nieuwe carrièremogelijkheden. Krijg de vaardigheden om atleten effectief te trainen op alle niveaus, zowel in één-op-één als in teamverband. Je vergroot je expertise. Leer meer over de wetenschap van menselijke beweging en leer geavanceerde sportprestatietrainingstechnieken. Je verdiend meer. NASM-CPT's met een NASM-PES verdienen 59% meer dan andere Certified Personal Trainers. Wellicht het belangrijkste, je kan mensen helpen hun sportprestatiedoelstellingen te bereiken door veilig en effectief te trainen.

Deze opleiding is alleen beschikbaar als zelfstudiecursus, in het Engels. Meer informatie: https://www.efaa.nl/web/nasm_pt/performance_enhancement_specialization_pes

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO