21-12-2010

Bodyworkx – Health Center wint Startersprijs
 
 

Op 15 december 2010 bruiste het Parkstad Limburg Theater in Heerlen van energie. Ruim 650 ondernemers ontmoetten elkaar tijdens het inspirerende netwerkevenement dat Rabobank Centraal Zuid-Limburg organiseerde, de Demarrage Ondernemersfinale.

 

Een afwisselend programma vol entertainment, inspiratie en interactie leidde de bezoekers naar de spannende ontknoping van de avond: de verkiezing van de Winnaar van de Demarrage Ondernemersprijs én de bekendmaking van de door de jury verkozen winnaar van de Demarrage Startersprijs.

De Winnaars: Frank en Monique Radder van Vaste Plantenkwekerij Radderuit MargratenZo puur als de culinaire kruiden die zij kweken, zo puur waren de reacties van Frank en Monique Radder. “Dit is prachtig,” liet een geëmotioneerde Frank Radder weten. Na een zinderende eindsprint werd het ondernemerskoppel uitgeroepen tot winnaar van de Demarrage Ondernemersfinale 2010. Vol passie hadden ze kort daarvoor verteld wat Vaste Plantenkwekerij Radder uit Margraten zo vooruitstrevend en uniek maakt. Om dat te kunnen vertellen had Frank zelfs een diploma-uitreiking aan zich voorbij laten gaan.

 

Met succes wisten Frank en Monique Radder het kritische publiek te overtuigen. Van de collega-ondernemers in de zaal kregen zij de meeste stemmen. Uit handen van Bert Penders, directievoorzitter van Rabobank Centraal Zuid-Limburg, ontvingen zij als beloning de prestigieuze Demarrage-trofee en een cheque ter waarde van € 4.000,- voor een goed doel naar keuze. Frank en Monique schenken dit bedrag aan Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten. Van mediapartner Limburg Onderneemt kregen zij ook nog eens een advertentiecheque ter waarde van € 1.000,-

‘Starter van het jaar’: Bodyworkx – Health Center uit MargratenAls vertegenwoordiger van de vakjury onthulde mevrouw Bertha Verhoeven Vincent Hermans als winnaar van de Startersprijs.  De jury roemde de doordachte aanpak van Bodyworkx - Health Center, waarbij sporten slechts één onderdeel is van een gezonde leefstijl. Iedereen kan bij Bodyworkx - Health Center terecht voor een gericht trainingsprogramma met veel aandacht voor preventie. Bertha Verhoeven, voorzitter Kamer van Koophandel Limburg: “Vincent Hermans is een ondernemer die met een duidelijke filosofie voor ogen alle moeilijkheden overwint en voor de verwezenlijking van zijn droom gaat!”.

Een overgelukkige Vincent Hermans nam onder enthousiaste aanmoediging van zijn voltallige team de prijzen in ontvangst: de Demarrage Starterstrofee en een cheque van € 2.000,- voor zijn goede doel, de stichting Lob’Star uit Schinnen. Vincent Hermans: “Mijn ondernemersdroom heeft een prachtige gouden rand gekregen. Maar ik had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn fantastische team.”
 

Meer informatie over de Demarrage Ondernemersfinale is beschikbaar op www.demarragezuidlimburg.nl.

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO