27-11-2008

Rotterdam – SportJob is het nieuwe werving & selectie bureau voor de sport en belooft een geweldige start te gaan maken. SportJob heeft namelijk het exclusieve recht om het enorme kandidatenbestand van SportCareer te doorzoeken. SportJob beschikt daarmee over een bestand van 5.000 actieve werkzoekenden. De recruiters van deze nieuwe partij staan voor het snel aanleveren van de juiste kandidaten en garanderen een persoonlijke begeleiding tijdens het wervingstraject.

“Opdrachtgevers willen goede kandidaten tegen een schappelijk tarief, met onze no-nonsense benadering biedt SportJob precies waar de markt op zit te wachten.” , vertelt oprichter Matthe de Jong. “Veel werving & selectiebureau schuiven CV’s voor veel te veel geld. Wij laten zien dat dit véél goedkoper kan. Daarbij hechten we veel waarde aan een goed persoonlijk contact met de opdrachtgever en werkzoekenden.”

“Wij zijn geen onbekenden binnen de sport & wellness, we kennen de markt.”, aldus Matthe. “We zijn al eerder succesvol geweest met de vacaturebank SportCareer. En nu geef ik al direct één van de geheimen van SportJob prijs. We maken gebruik van de grootste kanalen om werkzoekenden te bereiken en SportCareer is er daar één van. Dit gecombineerd met recruiters die hun vak verstaan, maakt dat wij onze opdrachtgevers uitstekende kandidaten leveren. SportJob heeft al 3 maanden een pilot gedraaid voor een aantal opdrachtgevers en was daarbij zeer succesvol. “Opdrachtgevers weten ons snel te vinden omdat wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening en snel kandidaten kunnen leveren.”

De diensten van SportJob worden op basis van no-cure-no-pay aangeboden. De onderneming onderscheidt zich door haar klantgerichte werkwijze, is betrokken en slagvaardig als het gaat om het invullen van vacatures. De opdrachtgevers werken graag samen met een professionele partner die in een kort tijdsbestek kwalitatief hoogwaardige kandidaten kan verzorgen. De onderneming legt hierbij de nadruk op een goede intakeprocedure van de opdrachten en zorgt voor een uitstekende voorselectie.

Binnen het team van SportJob kan er gerekend worden op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat een opdrachtgever wilt en wie die zoekt. “We streven ernaar om met SportJob de partij te zijn voor opdrachtgevers die snel vakkundig en geschikt personeel nodig hebben en daarbij een goede service verlangen.” Opdrachtgevers besparen door SportJob in te schakelen veel tijd en middelen”, vertelt Matthe enthousiast.

Meer informatie vindt u op: http://www.sportjob.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO