30-10-2015

Is Fitness Trainer A nog wel voldoende om  carrière te maken in de fitnessbranche? Dat vragen veel startende trainers zich af en de meesten kiezen dan ook voor een totaal opleidingstraject in plaats van alleen de Fitness A opleiding.  

9 op de 10 mensen die fitness trainer willen worden, hebben tegenwoordig de ambitie om ook personal trainer te worden. Daarom biedt EFAA opleidingen sinds afgelopen seizoen een totaal opleidingsprogramma, waarin gestart wordt met de Fit!vak A opleiding, gevolgd door de internationaal erkende NASM PT opleiding.  

De Fit!vak Fitnesstrainer A bevat E-learning modules: Anatomie, Inspanningsfysiologie en Trainingsleer, 5 praktijklesdagen, studieboek Fit!vak Fitnesstrainer A, E-learning introductiemodule van de NASM Personal Training Opleiding, videolessen anatomie / inspanningsfysiologie en trainingsleer en een studiecoach aan wie je via de mail vragen kunt stellen over de lesstof en het maken van examenopdrachten. Je studiecoach zal hier binnen uiterlijk 48 uur op reageren.  

De NASM Personal Training opleiding bevat 7 lesdagen, een tekstboek NASM (624 pagina’s / Engels), een compact tekstboek vertaald naar Nederlands (tevens ook te downloaden) en een DVD serie (Engels) (te downloaden).  

Voor de startdata, locaties en meer inhoudelijke informatie: bekijk de Fitness A en NASM opleiding pagina's.www.efaa.nl

info@efaa-opleidingen.nl 0495-533229

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO