25-04-2007

Van maandag 1 april tot zaterdag 7 april vond voor de vijfde keer de studiereis naar het hoofdkwartier van Les Mills in Nieuw-Zeeland plaats. Ook dit jaar bleek de reis een onvergetelijke ervaring voor de Les Mills licentiehouders die deelnamen!

StudiereisDe doelstelling van de reis is ondermeer om het succes van de Les Mills programma’s te bestuderen en vooral te ervaren. Elk jaar blijft het bijzonder om lessen in Les Mills World of Fitness te volgen: de club waar de succesvolle Les Mills programma’s worden ontwikkeld. Les Mills World of Fitness is één van de langst bestaande fitnessclubs ter wereld, met 12.000 actieve leden, ruim 140 groepslessen en een gemiddelde bezetting van 120 deelnemers per les. Tijdens de studiereis werden tevens enkele andere succesvolle Les Mills clubs in Auckland bezocht, diverse interessante seminars gevolgd (aangaande clubmanagement, sales, marketing en personal training) en was er tijd voor sociale activiteiten. Zo bracht de groep een bezoek aan Piha Beach en Waiheke Island: twee prachtige stukjes natuur. Opvallend was de openhartigheid van het Les Mills team.

“De studiereis naar Nieuw-Zeeland was een onvergetelijke ervaring! De gedrevenheid van het Les Mills team heeft me enorm gemotiveerd en geïnspireerd om op de werkvloer spijkers met koppen te slaan. Je krijgt een goed beeld van de bedrijfsvoering van Les Mills en komt hierdoor op nieuwe ideeën voor teambuilding, groepsfitnessmanagement, sales en personal training. De combinatie van het landschap van Nieuw-Zeeland en de gastvrijheid van het Les Mills team, met name van Phillip Mills, maken deze reis er één die ik voor geen goud had willen missen.” Jeffrey Beijen, Body-Fit Nieuwegein

Neem voor meer informatie over de Les Mills programma’s contact op met Les Mills op telefoonnummer +31 (0)416 – 34 97 25 of stuur een e-mail naar info@lesmills.nl .

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO