21-09-2010

Na jarenlange ervaring als marktleider in groepsfitness- en Personal Training materialen, lanceerde Studion eerder dit jaar haar eigen materialenlijn. De lijn is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt en is kwalitatief bijzonder goed. Het grote voordeel is dat Studion middels haar jarenlange ervaring het beste van alle merken gecombineerd heeft tot topproducten, voor nog aantrekkelijkere prijzen. In dit artikel vind je een greep uit deze hoogwaardige Studion collectie! Daarnaast aandacht voor de Body Bike, de indoor cycle die Studion exclusief distribueert in Nederland en België.

Studion gymball

De originele Studion gymball is vervaardigd van anti-burst PVC foam. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor verschillende sit-ups, gevarieerde rugoefeningen en voor fitness in het algemeen. Door zijn hoogwaardige coating is de gymball ideaal om op iedere ondergrond te gebruiken.

Studion aerobicmat en yogamat

Body & Mind lessen als BODYBALANCE zijn hot. Steeds meer mensen willen naast hun drukke baan regelmatig even sporten bij fitnesscentra. Om deze lessen tot een succes te maken, heeft u natuurlijk een kwalitatief hoogstaand programma als BODYBALANCE of een andere groepsles nodig en is het onontbeerlijk om de juiste materialen te gebruiken. Studion heeft daarom twee hoogwaardige matten ontwikkeld die naadloos aansluiten op de behoefte van fitnesscentra en hun klanten: de officiële Studion aerobicmat en de yogamat. Beide matten zijn voorzien van twee ophangogen. Tevens biedt Studion, speciaal voor deze matten, een ophangsysteem aan.

Studion Studion Studion

Studion medicineball

De Studion medicineball is perfect geschikt voor kracht- en balansoefeningen en allerlei vormen van weerstandstraining. De medicineballs stralen professionaliteit uit en zijn gecodeerd op kleur van 1 tot en met 10 kilogram. Daarbij zijn ze bewerkt met een rubberen oppervlak, waardoor de gebruiker extra grip krijgt en oefeningen met een nog beter resultaat kan uitvoeren.

Studion handgewichten

Ook een onderdeel van de hierboven genoemde productlijn zijn de nieuwe Studion handgewichten. De handgewichten zijn uitgevoerd in frisse kleuren. Door de vinyl coating zijn deze handgewichten makkelijk schoon te maken.

Studion foam rollers

Onmisbaar voor iedere Personal Trainer: de foam rollers. Studion introduceerde een hele en halve rol. De foam rollers zijn ideaal om te stretchen en om verschillende oefeningen mee te doen. Ze zijn gemaakt van synthetisch foam, waardoor de kwaliteit voor een lange tijd gewaarborgd blijft.

Body Bike

Sinds jaar en dag is de Body Bike de meest succesvolle indoor cycle ter wereld. Dit mede door het Les Mills programma RPM. Elk model van de Body Bike blinkt uit in duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het kenmerkende design van de Body Bike zorgt er voor dat de fiets volledig is bedekt door zwarte covers die de crank en het vliegwiel beschermen. Hierdoor krijgen zweet, stof en andere viezigheid geen kans om aan de binnenkant van de fiets te komen. In tijden van economische crisis vinden veel ondernemers het lastig om te investeren. Studion wil clubs hierbij de helpende hand toereiken middels verschillende aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Zo is het mogelijk oude indoor cycles in- en om te ruilen en is er mogelijkheid tot het leasen van Body Bikes.

Neem voor meer informatie over de groepsfitness- en PT materialen van Studion contact op met Studion via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of neem een kijkje op www.studion.nl.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO