03-05-2021

  • Nu tijdelijk en uniek, 2 opleidingen cadeau bij inschrijving voor de NASM Personal Training of NASM CPT opleiding!
  • Een extra opleidingspakket van 1090,- cadeau!
  • Bij inschrijving vóór 31 mei 2021

Overgewicht en obesitas zijn een epidemie, meer dan 50% van de bevolking heeft er last van. Daarom slaan EFAA en NASM de handen in elkaar om de personal trainers van de toekomst klaar te stomen een belangrijke bijdrage te leveren aan het helpen van mensen met overgewicht en obesitas.

Bij inschrijving voor de erkende NL Actief Fitnesstrainer A opleiding ontvang je de Leefstijl- en vitaliteit adviseur t.w.v. € 345,- cadeau. Schrijf je in voor de NASM PT praktijk opleiding, de combinatie opleiding Fitnesstrainer A & NASM PT, de Totaal opleiding Fitnesstrainer A, B en NASM PT of de online NASM CPT opleiding dan ontvang je de leefstijl coach- en afslank specialist opleidingen, combinatie van samen € 1090,-, geheel cadeau!

  • Leefstijl- en vitaliteit adviseur t.w.v. € 345,- cadeau en..
  • NASM Weight Loss Specialist cursus online (Engelstalig) t.w.v. € 745,- cadeau!

Als fitnessprofessional zijn er twee dingen waarvoor klanten meestal naar je toe komen: er beter uitzien en zich beter voelen. Met de volledig bijgewerkte en verbeterde Engelstalige NASM Weight Loss Specialist (NASM-WLS) in combinatie met de Leefstijl- en vitaliteit adviseur opleiding, kan je hen helpen om precies dat te bereiken en nog veel meer!

Dankzij de live online Leefstijl- en vitaliteit adviseur opleiding en de meeslepende online ervaring van de NASM WLS, leer je evidence-based voedings-, lichaamsbeweging- en gedragsveranderingsstrategieën die klanten helpen om af te vallen en zo ​​te blijven.

Met praktijk werkboeken, meer dan 30 downloadbare formulieren en sjablonen die je kunt gebruiken met klanten, 19 educatieve video's, voorbeeldtrainingen, aangepaste info-graphics en meer, heb je alle tools tot je beschikking om snel de gewoontes van klanten aan te pakken en hen de juiste gedragsverandering aan te leren.

Met deze veelgevraagde specialisaties kan je klanten met overgewicht en obesitas helpen de kennis op te doen die ze nodig hebben om hun gewicht te verliezen en hun gezondheid terug te winnen. Beheers de geheimen van voeding, lichaamsbeweging en psychologie om hen te helpen het doel te bereiken en vol ​​te houden. Help je klanten zich beter te voelen en er beter uit te zien! Als gewichtsverliesspecialist leer je het geheim van succes op de lange termijn: help je klanten af ​​te vallen en, belangrijker nog, op gezond gewicht te blijven. Leer meer over de obesitas-epidemie, voedingsstrategieën voor gewichtsbeheersing, hoe je plateaus kunt vermijden en meer!

Meer informatie en inschrijving:

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/nasm_personal_training_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO