13-06-2023

TRX gaat samenwerking aan met EFAA voor het aanbieden van live TRX opleidingen in Nederland

TRX, de wereldleider in functionele training, heeft een partnerschap aangekondigd met EFAA Opleidingen om live opleidingen te verzorgen door heel Nederland als onderdeel van het opleidingsaanbod van EFAA.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met EFAA om ons bereik te vergroten en meer fitnesstrainers en personal trainers in Nederland te voorzien van ons hoogwaardig onderwijs en training," zei Nathan D'Rozario, TRX International Education & Training Manager. "EFAA heeft een langdurige reputatie voor het leveren van uitzonderlijke opleidingsprogramma's en we zijn vereerd om deel uit te mogen maken van hun aanbod."

Als onderdeel van het partnerschap zal EFAA de live opleidingen van TRX aanbieden, waaronder de eerst TRX Suspension Training Course en later ook de TRX Functional Training Course, aan fitnessprofessionals in heel Nederland. Deze cursussen zijn ontworpen om fitnessprofessionals de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om hun klanten effectief te trainen met TRX-materialen.

"We zijn er erg blij mee dat we de opleidingspartner zijn geworden voor TRX in Nederland" zegt John Van Heel, oprichter en directeur van EFAA opleidingen. "De toewijding van TRX aan het bieden van functionele trainingsoplossingen sluit perfect aan bij onze missie om de standaard van fitnessopleidingen in Nederland te verhogen en trainers en personal trainers meer diepgang en variatie te bieden."

EFAA opleidingen is de toonaangevende fitnessopleider in Nederland die is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige opleidingen aan fitness professionals en zet zich al jaren in voor bewustwording van het belang en de waarde van fitness. Met dit partnerschap zetten TRX en EFAA zich samen in om fitnessprofessionals in Nederland opleidingen te bieden die ze nodig hebben om nog effectievere en impactvollere trainingen aan hun klanten te geven.

De eerste nieuwe opleiding staat al gepland in september, als je inschrijft voor 3 juli, kan je er nog STAP budget voor krijgen:

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/trx-suspension-training-opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO