06-02-2014

Graag nodigen de Atletiekunie en KNBLO-NL je uit voor de 4e WandelTrainersDag die op zaterdag 8 maart 2014 wordt georganiseerd op het Universitair Sportcentrum van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Op deze kennis- en ontmoetingsdag worden ontwikkelingen binnen de wandelsport uitgedragen. De WandelTrainersDag is een initiatief van de Atletiekunie en KNBLO Wandelsport-organisatie Nederland (KNBLO-NL).

Workshops en praktijksessies

Er zal een breed scala aan onderwerpen gepresenteerd worden voor het begeleidend en ondersteunend wandelsportkader d.m.v. theorie- en praktijksessies. Hierbij zal aandacht worden besteed aan diverse soorten (nieuwe) trainingsvormen, wandelvormen en sessies gericht op diverse doelgroepen. Het complete aanbod van de bijna vijftig theorie- en praktijksessies is gepubliceerd op www.wandeltrainersdag.nl. Je kunt je hier alvast oriënteren en je eigen voorkeurslijst samenstellen. Tevens zal er wederom een Wandelsportmarkt worden gehouden, waarbij een aantal aanwezige standhouders (bedrijven/organisaties) aantrekkelijke aanbiedingen voor wandeltrainers heeft.

Inschrijven

De inschrijving gaat op de volgende dagen open:

  • Houders geldige trainerslicentie Atletiekunie / KNBLO-NL: vanaf 7 januari 2014
  • Gediplomeerde wandeltrainers lid Atletiekunie / KNBLO-NL: vanaf 9 januari 2014
  • Leden zonder wandeltrainersdiploma en niet-leden: vanaf 13 januari 2014  

Indien u belangstelling hebt, verzoeken wij je om met je relatie-/lidnummer (staat in de e-mail vermeld) in te schrijven via de website www.wandeltrainersdag.nl Indien je een trainerslicentie hebt, is dit het relatie-/lidnummer waarmee je bij één (of allebei) de bonden ingeschreven bent; de deelnemersbijdrage is namelijk lager met een trainerslicentie of wandeldiploma. Dus graag inschrijven met het relatie-/lidnummer dat in de e-mail staat.

Nieuw

Inschrijven is alleen mogelijk door het geheel doorlopen van het inschrijfproces op de website. Hieraan is ook de betaling gekoppeld. De betaling geschiedt door middel van een Ideal-betaling. Inschrijven op een andere wijze is niet mogelijk.

Let op: Je komt uitsluitend in aanmerking voor de deelnemersbijdrage van € 65, - (houders geldige trainerslicentie Atletiekunie/KNBLO-NL) of € 75,- (gediplomeerde wandeltrainers lid Atletiekunie/ KNBLO-NL) indien je bij aanmelding je relatie-/lidnummer vermeld. Anders wordt het ‘overigen’ tarief van € 85, - voor leden zonder diploma en niet-leden gehanteerd.

Je kunt je voor de WandelTrainersDag aanmelden t/m zondag 23 februari 2014 tenzij het maximum aantal van 350 deelnemers eerder is bereikt.

Indien een workshop of praktijksessie vol zit, dan wordt dit via de website aangegeven en dien je een andere keuze te maken. Wil je zeker zijn van deelname en (voorkeurs)keuze uit de workshops, dan adviseren wij je om tijdig in te schrijven.

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage voor 2014 is:

  • Houders trainerslicentie Atletiekunie / KNBLO-NL                  € 65, -
  • Gediplomeerde wandeltrainers lid Atletiekunie / KNBLO-NL   € 75, -
  • Leden zonder diploma en niet-leden                                                € 85, -  

Voor deelname ontvangen personen met een trainerslicentie van de Atletiekunie of de KNBLO-NL automatisch vier licentiepunten op niveau 3 (d.m.v. het persoonlijk inleveren van de deelnemers-kaart op 8 maart bij de ontvangstbalie in de centrale hal van het sportcentrum).

Deelnemersinformatie

Circa één week voor aanvang van de WandelTrainersDag krijg je de deelnemersinformatie per post thuisgestuurd.

Wilt u in de toekomst geen informatie meer ontvangen?

De Atletiekunie en de KNBLO-NL blijven je graag in de toekomst per e-mail informeren over kaderdagen, zoals de WandelTrainersDag.

Wilt je in de toekomst niet meer geïnformeerd worden over de WandelTrainersDag, dan kun je je hiervoor afmelden via www.atletiekunie.nl/infokaderdagen door daarbij graag uw relatie-/lidnummer (staat in de e-mail vermeld) en je postcode in te voeren.

Vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je een e-mail sturen naar: info@wandeltrainersdag.nl

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO