09-08-2018

De Gecombineerde Leefstijl Interventie wordt vanaf januari 2019 vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de basis verzekering. Wat betekend dit exact, wat zijn onze kansen in deze en wat de mogelijkheden?

Dit is een ideaal moment om onze kennis up to date te brengen over o.a. de begeleiding van overgewicht. De GLI is een wetenschappelijk gevalideerde methode om mensen te begeleiden naar duurzame gedragsverandering. Wat valt daarin te leren?

Met de ‘Fitness met Passie’ workshops wil EFAA de kennis op gebied van afslankbegeleiding en begeleiding binnen sportcentra naar een wetenschappelijk gevalideerd niveau brengen. In de workshops wordt informatie aangereikt over de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), de Overgewicht en Obesitas richtlijn van NL Actief en Motivational Interviewing, maar ook over de nieuwe voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad, de nieuwe beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad, de Blue Zones principes, werken met Positieve Gezondheid in de praktijk en toepassen van de leefstijlscan. Deelnemers ontvangen de twee e-learning programma’s (Overgewicht en Obesitas preventie en Motivational Interviewing) cadeau en bovendien tools om de voeding en beweegrichtlijnen, de leefstijlscan en Positieve Gezondheid visie in de praktijk te toetsen bij leden.

EFAA/Nieuwe Gezondheid geloofd in de preventieve kracht van fitness en het belang van fitness op gebied van gezondheidsbevordering en preventie van overgewicht en diabetes. Wij nodigen iedereen die een passie heeft voor fitness uit om de workshop Fitness met passie bij te wonen. Samen gaan we de strijd aan tegen overgewicht om de toename een halt toe te roepen.

Meer informatie: https://www.efaa.nl/web/fitness_met_passie

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO