21-02-2014

Voedingspecialist / Gewichtsconsulent (BGN erkend)

Tot nu toe moesten personal trainers die gewichtsconsulent willen worden een volledige gewichtsconsulent opleiding volgen, waardoor ze veel stof dubbel voor hun kiezen krijgen. Vanaf maart 2014 kunnen trainers met een NASM personal training certificaat de verkorte opleiding voedingspecialist/gewichtsconsulent volgen bij EFAA.

Met alleen calorieën tellen komen we er niet. Lijnen blijkt zelfs de opstap te zijn naar gewichtstoename. Waarom lukt het - ondanks alle diëten en afslankmethodes - zo weinig mensen om af te vallen? In deze Voedingspecialist/gewichtsconsulent opleiding leert de cursist  met behulp van de meest recente inzichten hoe de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen doorbroken kan worden en hoe je mensen kunt coachen naar vitaliteit en gezonde voedingsgewoonten. Uitsluitend dit zal leiden tot een blijvend resultaat.

Deze opleiding is bedoeld voor fitnessprofessionals, personal trainers, fysiotherapeuten en leefstijladviseurs/coaches. Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen, dient men in het bezit te zijn van één van de volgende diploma’s:

  • NASM Personal Trainer
  • Fit!vak Fitnesstrainer B
  • ALO
  • Fysiotherapie

Na het succesvol afronden van het examen kunt u zich aansluiten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). De BGN gewichtsconsulent staat voor kwaliteit! Diverse zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de consulten die gegeven worden door een BGN geregistreerde gewichtsconsulent.

EFAA opleidingen www.efaa.nl info@efaa.nl 0495-533229

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt_opleidingen/voeding_specialist__gewichtsconsulent_bgn_erkend#info

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO