19-04-2021

Wil jij jouw leden na deze pandemie iets nieuws aanbieden, dan is Yogirya® wellicht iets voor jou!

Yogirya® is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een Power Yoga-gerelateerde warming-up, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na de tabata komt een Yin Yoga-gerelateerde cooling-down met als afsluiting mindfulness relaxatie, zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Alle deelnemers kunnen tijdens een Yogirya® les op hun eigen niveau werken, waardoor deze les geschikt is voor allerlei doelgroepen: jong en oud, mensen met overgewicht, diabetes, stress, atleten, ADHD, gezinnen, studenten, zowel dames als heren, mensen die aan hun algemene gezondheid willen werken, mensen die normaal gezien alleen yoga beoefenen en mensen die normaal gezien alleen krachttraining of conditietraining doen.

Als eenmalige actie ontvang jij € 50,- korting op de Yogirya instructeurs opleiding door bij inschrijving gebruik te maken van de kortingscode Yogirya 2021. Om gebruik te maken van deze actie dien je in het opmerkingenveld tijdens de inschrijving de kortingscode in te vullen.

Inschrijven voor de online opleiding:

EFAA - Opleidingen - Yogirya® Instructeurs opleiding - live online

Inschrijven voor de opleiding op locatie:

EFAA - Opleidingen - Yogirya® Instructeurs opleiding 

Wil jij liever eerst kennismaken met Yogirya, volg dan de gratis kennismaking webinar. Op 24-04-2021 staat de eerstvolgende online kennismakingsworkshop ingepland. 

EFAA - Opleidingen - Kennismaking workshop Yogirya®

Wil jij meer informatie, kijk dan op www.yogirya.com of mail naar info@yogirya.com

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO