Personal trainer worden!

Starten met NASM PT

DOWNLOAD

Gezonder leven, fitter worden, afvallen, een sterkere rug, beter presteren, deelnemen aan een challenge, minder last van nek en schouders, iedereen heeft zo een persoonlijke motivatie om te starten met gezonder leven, sporten en gebruik te maken van een erkende personal trainer. Als je personal trainer wil worden kan je een enorme meerwaarde bieden in de leef kwaliteit van mensen. Personal trainer worden is dan ook een geweldige ambitie waaruit je veel positieve voldoening kan halen. De erkende NASM personal training opleiding biedt je als toekomstig personal trainer een schat aan informatie, om een gepersonaliseerd en op het doel en de wensen van de persoon afgestemd sport-, beweeg-, training- en leefstijlplan op te stellen.

Gratis carreer moves brochure van NASM

Met het NASM personal trainer diploma op zak heb je een gouden kans om een geweldige carrière tegemoet te gaan. NASM en EFAA ondersteunen hierin optimaal, o.a. door je de brochure ‘CAREER MOVES YOUR GUIDE TO BECOMING A PERSONAL TRAINER FROM NASM’ gratis aan te reiken.

Wil je de ‘Career moves  Personal Training’ van NASM en het document ‘Waarom kiezen voor de NASM Personal Training opleiding’ ontvangen? Klik dan hier.

Erkende personal trainer worden

EuropeActive The European Register of Exercise Professionals (EREPS)

De personal training cursus en certificering van NASM wordt in de markt gezien als de gouden standaard van personal training opleidingen. Het NASM PT certificaat is het best erkende PT certificaat binnen de internationale fitnessmarkt. Je hebt echter ook de mogelijkheid om een Europees erkend personal training diploma te behalen met de NASM praktijk personal training opleiding. Deze Personal trainer opleiding is erkend door Europe Active/eReps op EQF (European Qualification Framework) level 4.

NASM Personal trainer perspectief

Naar aanleiding van het behalen van je NASM personal training diploma kan je ervoor kiezen personal training te worden en algemeen aan te bieden en toe te passen, je kan je ook specialiseren in een bepaalde doelgroep, zoals overgewicht/obesitas, functionele houding begeleiding, senioren, sportspecifieke optinalisatie (NASM Perfoemance Exercise Specialization), je kan de combinatie maken met voedingsbegeleiding en coaching (NASM Certified Nurtition Coach) of nog meer op gebied van gedragsbegeleiding (NASM behavior change specialization). Iedere personal trainer kiest zijn/haar eigen expertise en doelgroep en NASM biedt samen met EFAA de mogelijkheden om je verder te specialiseren.Waarom NASM personal trainer worden?

In vergelijking met andere Personal training certificering instanties, biedt NASM het meest toepasselijke onderwijs- en trainingssysteem op het gebied van gezondheid, fitness en resultaatgericht begeleiden. De kern van het NASM-leerplan is de aanpak van fitness en sportieve prestaties die gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs en het exclusieve Optimale Performance Training Model™(OPT™). Deze revolutionaire aanpak van fitness is gemakkelijk toe te passen op alle individuele gevallen en bewezen is dat het de bio-motorische vaardigheden verbetert. Het bouwt op ieder niveau een hoge mate van flexibiliteit en dynamische, algemene functionele prestaties op. Zo worden mensen in de gelegenheid gesteld om te trainen, te ‘spelen’ en harder te werken.

NASM


NASM wordt geleid door Dr. Michael Clark, de industriële en visionaire leider op het gebied van fitness, sportprestaties en letselpreventie.

Simpel gezegd; mensen willen het beste, dus waarom zou je ze dat niet willen geven? NASM biedt onderwijs aan om de gezondheids- en fitness professionals te helpen juist dat te bieden; het Beste!

EFAA opleidingen, Europees opleidingspartner van NASM, staat voor het aanbieden van hoogwaardige opleidingen, die trainers, personal trainers, begeleiders en coaches opleiden om duurzaam resultaat te bereiken met klanten. Daarom heeft EFAA gekozen om de NASM opleiding aan te bieden. De combinatie tussen de Fitness A en B, de NASM PT en de Leefstijl coach opleiding, maakt de trainer tot volwaardig leefstijl- en trainingsbegeleider en coach.

Wil je de ‘Career moves  Personal Training’ van NASM en het document ‘Waarom kiezen voor de NASM Personal Training opleiding’ ontvangen? Klik dan hier.


NASM logo
Personal trainer worden!

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO