Home > Docenten

Docenten

Bart Taag
Bart Taag

De gevolgde opleidingen van Bart zijn:
Cios Overveen, NLP Master en inspanningsfysiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Werkervaring: Clubmanager bij diverse sportcentra van SportCity, Cluster Manager bij SportCity, docent/trainer bij interne PT-opleidingen. Momenteel is Bart lid van de opleidingscommissie STOB en docent bij het ROC in Leiden. Daarnaast is hij eigenaar van Taag Training & Consultancy en mede-eigenaar van Ymind.
Hij geeft EFAA-opleiding: Fitness A

Brayen Shakison
Brayen Shakison
Erik Timmerman
Erik Timmerman

Erik volgde de volgende opleidingen: Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), Fitness Instructeur A en B, NASM Personal Trainer, opleidingen tot docent Fitness A en tot examinator Fitness A, B en NASM PT.
Werkervaring: Erik heeft ervaring als Personal Trainer en Fitness instructeur bij diverse fitnesscentra in de provincie Utrecht. Daarnaast geeft hij personal training aan diverse particuliere klanten aan huis. Tevens is hij werkzaam als sportdocent in een forensisch psychiatrisch ziekenhuis. Erik traint en coacht ook individuele sporters en sportteams.
Hij is met EFAA verbonden als NASM PT examinator.

Heidi Kamerman
Heidi Kamerman

Heidi is sinds 1989 werkzaam in de sportbranche. Begonnen als groepsles instructeur en deelnemer international competition aerobics is zij uitgegroeid tot een veelzijdige presenter en docent, die inspireert met haar vlotte stijl, creativiteit en no-nonsense mentaliteit. Zij is gecertificeerd door ACE als groupexercise instructor en personal trainer en door NASM als performance enhancement specialist. Als lid van het nationale trainers team voor David Lloyd Sports & Health Clubs verzorgt zij de interne opleidingen voor de instructeurs en geeft ze diverse groepslessen in dit bedrijf. Daarnaast is ze verbonden aan EFAA als docent voor de Aerobic A opleiding en de Bodyshape module.

John van Heel
John van Heel

John volgde onder andere: Nationale fitness instructor opleiding, CE Personal Trainer, ACE LifeStyle & Weight Management, NGS Sportmassage, ISO kwaliteitsmanagement, en Gezondheidbevordering op de Werkplek.
In vogelvlucht zijn werkervaring: Groepssport instructeur. Fitness trainer, personal trainer en coach van 1983 tot 2001. Twintig jaar ervaring als Clubmanager. Opleider/docent groepslesinstructeur, fitness trainer, personal trainer en specialisatie Weight management van 1989 tot  2004. Momenteel organisator van de EFAA-congressen en trainer/docent ISO kwaliteitsmanagement.
Hij geeft EFAA-Opleidingen: ISO (TQM) kwaliteitsmanagement, (Fit!vak) Preventiecentrum clubmanagement.

Josien Beekwilder
Josien Beekwilder

Gevolgde opleidingen van Josien:Haagse academie voor lichamelijke opvoeding (Halo), NASM CPT en CES.
Haar werkervaring is: Josien is tien jaar lang (tot 2009) werkzaam geweest als fitness instructeur bij verschillende sportcentra. Ook is ze al sinds 2001 groepslesinstructeur. Daarnaast geeft ze les aan het ROC Id college voor de opleiding Sport & Bewegen in alle fitness en aerobics gerelateerde vakken. Sinds twee jaar – na het behalen van haar NASM-certificatie - is Josien actief als personal trainer voor een klein aantal klanten.
Geeft EFAA-opleiding: NASM PT

Kevin Hoeymakers
Kevin Hoeymakers

Kevin's gevolgde opleidingen: Fontys Sport Hogeschool, Personal Training Academy Nederland (AFN), Personal Training Academy Australië, National Academy of Sports Medicine, Guest of Gravity, Fitness instructor en sportmassage.
Werkervaring: Personal Trainer van Actecez (American Football Team uit Mexico), Personal Trainer van internationaal motorcoureur Joey Litjens en docent EFAA Opleidingen. Kevin is sinds januari 2007 werkzaam als zelfstandig Personal Trainer in Eindhoven en Sevenum.
Geeft EFAA-opleiding: Fitness A plus

Lieke Bodde
Lieke Bodde

Gevolgde opleidingen: CIOS Sport & Bewegen niveau 4, NASM Personal Trainer, Praktisch Fitnessmanager, Medical Fitness Instructor en diverse specialisaties.
Sinds 1995 werkzaam is Lieke werkzaam in de branche en gestart als karate- en weerbaarheidsdocente. Lieke heeft diverse groepslessen gegeven waaronder, Crew Class Rowing, Bootcamp en Body Pump. Daarnaast heeft ze ervaring als (medisch) fitness instructeur, fitness manager en Personal Trainer. Sinds 2010 werkt ze als zelfstandig Personal Trainer voor haar eigen bedrijf Results Personal Training.
Geeft EFAA-opleiding:Fitness A
 

Marjolein Englebert
Marjolein Englebert
Marjolein Englebert is actief Personal Trainer en Medisch Trainingstherapeute.
Ze is al meer dan 20 jaar actief in de Fitness – en Gezondheidsbranche. Zij volgde diverse Nationale en Internationale opleidingen op dit gebied en specialiseerde zich vooral in trainingsleer en inspanningsfysiologie.
Als National Trainer doceert zij diverse opleidingen: Allround fitness opleiding, NASM Personal Training opleiding, Diabetes en Personal Training en de LAPT opleiding voor de EFAA, LAPT en Fysio Physics.
Zij heeft zelf 12 jaar lang een eigen sport en Gezondheidscentrum gehad, waar zij als Technisch Directeur werkzaam was.
Door haar passie voor wielrennen en Spinning heeft zij haar eigen Power Cycling cursus ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde instructeur. Regelmatig geeft zij deze opleidingen ook incompany aan o.a. de Politie en de Marine.
Momenteel is ze ook werkzaam als Medisch Trainingstherapeute bij Paramedisch Centrum Schiedam. Hier geeft ze ook Zwanger en Fit begeleiding.
Door haar vele specialisaties en ervaringen is zij goed in staat om de theorie naar de praktijk te vertalen en het beste uit de mens te halen.
Robert Krijthe
Robert Krijthe

Robert's gevolgde opleidingen: HBO Fysiotherapie, opleiding tot Docent Ergonomisch Lichaamsgebruik, AFN (huidige EFAA-opleidingen) Fitness Instructor en Lifestylecoach, NLP Master, Coach en International Trainer, Nsca CSCS (Certified Strength and Condtioning Specialist) en NASM PT en CES.
Werkervaring: Robert studeerde in 1992 af als fysiotherapeut en was daarna werkzaam bij een toppraktijk in Amsterdam. Hij heeft gewerkt bij verschillende sportscholen in Amsterdam en Hoofddorp waar hij zowel fysiotherapie als Personal Training gaf. Op dit moment is Robert werkzaam als docent Sport & Bewegen MBO en als NASM docent voor EFAA. Daarnaast coacht hij mensen op het gebied van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling.
Geeft EFAA-opleiding: NASM PT examinator

Theo Tromp
Theo Tromp

Theo volgde de volgende opleidingen: NASM CPT, CES en PES. Momenteel studeert Theo fysiotherapie.
Werkervaring:In het verleden fitness manager en national trainer bij David Lloyd. Nu judo en grappling docent, Master Trainer voor The Sports Company en personal trainer in Sliedrecht en omgeving.
Geeft EFAA-opleidingen: NASM PT