Docenten

Bart Taag

Bart Taag


Docent Fitness A


De gevolgde opleidingen van Bart zijn: Cios Overveen, NLP Master en inspanningsfysiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Werkervaring: Clubmanager bij diverse sportcentra van SportCity, Cluster Manager bij SportCity, docent/trainer bij interne PT-opleidingen. Momenteel is Bart lid van de opleidingscommissie STOB en docent bij het ROC in Leiden. Daarnaast is hij eigenaar van Taag Training & Consultancy en mede-eigenaar van Ymind.

Brayen Shakison

Brayen Shakison


Docent Fitness A


Brayen heeft na verschillende opleidingen zoals de NASM PT, NAMS CES, plus de kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan in de praktijk, datgene gevonden waar zijn hart ligt, namelijk het overdragen en delen van kennis. Dit doet hij met zijn onderneming “Beweegkwaliteit.nl”. Daarnaast is hij vol passie en overgave examinator van de Nams opleiding en docent Fitvak A

Erik Timmerman

Erik Timmerman


Examinator NASM PT


Erik volgde de volgende opleidingen: Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), Fitness Instructeur A en B, NASM Personal Trainer, opleidingen tot docent Fitness A en tot examinator Fitness A, B en NASM PT.

Werkervaring: Erik heeft ervaring als Personal Trainer en Fitness instructeur bij diverse fitnesscentra in de provincie Utrecht. Daarnaast geeft hij personal training aan diverse particuliere klanten aan huis. Tevens is hij werkzaam als sportdocent in een forensisch psychiatrisch ziekenhuis. Erik traint en coacht ook individuele sporters en sportteams.

Heidi Kamerman

Heidi Kamerman


Docent NASM PT


Heidi is sinds 1989 werkzaam in de fitnessbranche. Aanvankelijk als groepsles instructeur, later als opleider, presenter en personal trainer.

Zij is ACE en meervoudig NASM gecertificeerd en werkt sinds 1999 als docent voor EFAA. Zo heeft zij de Aerobic A opleiding en de Bodyshape module verzorgd. Met NASM is Heidi vanaf 2003 verbonden. Aanvankelijk als trainer van trainers bij haar toenmalige werkgever David Lloyd en sinds 2009 als NASM docent voor EFAA. Heidi is zelfstandig personal trainer.

John van Heel

John van Heel


Management coach, docent Leefstijlcoach opleidingen, ontwikkelaar Nieuwe Gezondheid netwerk en dossier en trainer/docent ISO kwaliteitsmanagement


John volgde onder andere: Nationale fitness- en aerobics instructor opleidingen, ACE Personal Trainer, ACE Life Style & Weight Management, NGS Sportmassage, ISO kwaliteitsmanagement, Gezondheidbevordering op de Werkplek, NLP (Neurolinguistisch Programmeren), Avatar, Mindfullness, Chopra Oerklank meditatie en meer.

In vogelvlucht zijn werkervaring: Groepssport instructeur. Fitness trainer, personal trainer en coach van 1983 tot 2001. Twintig jaar ervaring als Clubmanager. Opleider/docent groepslesinstructeur, fitness trainer, personal trainer en specialisatie Weight management van 1989 tot  2004.

Momenteel management coach, docent Leefstijlcoach opleidingen, ontwikkelaar Nieuwe Gezondheid netwerk en dossier en trainer/docent ISO kwaliteitsmanagement en netwerk bouwer Nieuwe Gezondheid Healthy Generation beweging.

Josien Beekwilder

Josien Beekwilder


Examinator NASM PT


Gevolgde opleidingen van Josien:Haagse academie voor lichamelijke opvoeding (Halo), NASM CPT en CES. Haar werkervaring is: Josien is tien jaar lang (tot 2009) werkzaam geweest als fitness instructeur bij verschillende sportcentra. Ook is ze al sinds 2001 groepslesinstructeur. Daarnaast geeft ze les aan het ROC Id college voor de opleiding Sport & Bewegen in alle fitness en aerobics gerelateerde vakken. Sinds twee jaar - na het behalen van haar NASM-certificatie - is Josien actief als personal trainer voor een klein aantal klanten.

Kevin Hoeymakers

Kevin Hoeymakers


Docent Fitness A


Kevin's gevolgde opleidingen: Fontys Sport Hogeschool, Personal Training Academy Nederland (AFN), Personal Training Academy Australië, National Academy of Sports Medicine, Guest of Gravity, Fitness instructor en sportmassage.

Werkervaring: Personal Trainer van Actecez (American Football Team uit Mexico), Personal Trainer van internationaal motorcoureur Joey Litjens en docent EFAA Opleidingen. Kevin is sinds januari 2007 werkzaam als zelfstandig Personal Trainer in Eindhoven en Sevenum.

Lieke Bodde

Lieke Bodde


Docent Fitness A


Gevolgde opleidingen: CIOS Sport & Bewegen niveau 4, NASM Personal Trainer, Praktisch Fitnessmanager, Medical Fitness Instructor en diverse specialisaties.

Sinds 1995 werkzaam is Lieke werkzaam in de branche en gestart als karate- en weerbaarheidsdocente. Lieke heeft diverse groepslessen gegeven waaronder, Crew Class Rowing, Bootcamp en Body Pump. Daarnaast heeft ze ervaring als (medisch) fitness instructeur, fitness manager en Personal Trainer. Sinds 2010 werkt ze als zelfstandig Personal Trainer voor haar eigen bedrijf Results Personal Training.

Marco van Tol

Marco van Tol


Docent Fitness A en NASM PT


Marco is o.a. afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding en is ACE en NASM certified personal trainer en docent. Hij is al ruim 20 jaar actief binnen de sport -en fitnessbranche en heeft veel ervaring opgedaan als fitness instructeur, personal trainer, verkoper, consultant en manager. Hij is 15 jaar als docent Fitness A en NASM PT werkzaam bij EFAA opleidingen.

Marjolein Englebert

Marjolein Englebert


Docent NASM PT en Functionele Houding Specialist


Marjolein Englebert is actief Personal Trainer en Medisch Trainingstherapeute. Ze is al meer dan 20 jaar actief in de Fitness – en Gezondheidsbranche. Zij volgde diverse Nationale en Internationale opleidingen op dit gebied en specialiseerde zich vooral in trainingsleer en inspanningsfysiologie. Als National Trainer doceert zij diverse opleidingen: Allround fitness opleiding, NASM Personal Training opleiding, Diabetes en Personal Training en de LAPT opleiding voor de EFAA, LAPT en Fysio Physics.

Zij heeft zelf 12 jaar lang een eigen sport en Gezondheidscentrum gehad, waar zij als Technisch Directeur werkzaam was. Door haar passie voor wielrennen en Spinning heeft zij haar eigen Power Cycling cursus ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde instructeur. Regelmatig geeft zij deze opleidingen ook incompany aan o.a. de Politie en de Marine.

Momenteel is ze ook werkzaam als Medisch Trainingstherapeute bij Paramedisch Centrum Schiedam. Hier geeft ze ook Zwanger en Fit begeleiding. Door haar vele specialisaties en ervaringen is zij goed in staat om de theorie naar de praktijk te vertalen en het beste uit de mens te halen.

Rob van der Werf

Rob van der Werf


Voeding & overgewicht cursus en voeding & krachttraining cursus


De cursusbegeleider is Rob van der Werf, (sport)diëtist. Hij geeft les op de HAN en heeft daarnaast een eigen diëtistenpraktijk. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest in de topsport en breedtesport. Bijvoorbeeld bij Team Sunweb en Topsport Limburg.

Robert Krijthe

Robert Krijthe


Docent NASM PT


Robert's gevolgde opleidingen: HBO Fysiotherapie, opleiding tot Docent Ergonomisch Lichaamsgebruik, AFN (huidige EFAA-opleidingen) Fitness Instructor en Lifestylecoach, NLP Master, Coach en International Trainer, Nsca CSCS (Certified Strength and Condtioning Specialist) en NASM PT en CES.

Werkervaring: Robert studeerde in 1992 af als fysiotherapeut en was daarna werkzaam bij een toppraktijk in Amsterdam. Hij heeft gewerkt bij verschillende sportscholen in Amsterdam en Hoofddorp waar hij zowel fysiotherapie als Personal Training gaf. Op dit moment is Robert werkzaam als docent Sport & Bewegen MBO en als NASM docent voor EFAA. Daarnaast coacht hij mensen op het gebied van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling.

Theo Tromp

Theo Tromp


Docent NASM PT


Theo volgde de volgende opleidingen: NASM CPT, CES en PES. Momenteel studeert Theo fysiotherapie.

Werkervaring:In het verleden fitness manager en national trainer bij David Lloyd. Nu judo en grappling docent, Master Trainer voor The Sports Company en personal trainer in Sliedrecht en omgeving.

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

Fitness Trainers
Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO