FitCoach

Begeleid mensen in hun totale beweeggedrag, krijg inzage in het beweegpatroon 24/7, start gezamenlijke beweeg challenges met bedrijven en groepen en maak gebruik van een uniek geautomatiseerd beweegcoach trigger programma, die jou als begeleider en de deelnemer informeert over o.a. het behalen van records en het terugvallen van beweeggedrag.

Inhoud FitCoach

Ben je FitCoach begeleiding organisatie, dan gebruik je het FitCoach programma om leden/klanten/werknemers/cliënten te begeleiden in het beweegpatroon 24/7. Je wordt als het ware de leefstijl beweegcoach die het totale beweegpatroon kan monitoren en daarop op afstand, kan coachen.

Je krijgt een FitCoach/Leefstijlclub portaal ter beschikking waarin je deelnemers met 99 verschillende activity trackers en Apps kan koppelen en mee kan kijken als coach naar dat beweegpatroon. Tevens kan je dan gebruik maken van diverse afstand coach diensten zoals de geautomatiseerde coachtip trigger mails, die automatisch gestuurd worden als de deelnemer een dalende tendens heeft, een record behaald of een doel bereikt heeft. Je kan mensen aan groepen en bedrijven koppelen en met deze groepen beweeg/activiteiten challenges opstarten, maar dat kan ook met de individuele deelnemers onderling. Opstarten is gemakkelijk, dat gebeurt met een gratis telefonische training, waarna je het online coach portaal beheert en aan de slag kan.

Je krijgt tevens een leefstijl/Nieuwe Gezondheid portaal ter beschikking waarmee je elke deelnemer een eigen portaal kan aanreiken met daarin het Nieuwe Gezondheid dossier, leefstijl e-learning, een online oefenplan en meer. Je kan in het overkoepelende eigen coach portaal leden koppelen aan begeleiders en protocollen en het programma bevat de nieuwe Fit!Vak Leefstijl- en beweeg analyse, een totaal intake/test protocol voor een veilige opstart van bewegen en sport.

De kosten om deelnemers te koppelen via verschillende activity trackers en activity Apps aan het coach portal bedragen € 3,85 per actieve deelnemer per maand. Zit de deelnemer niet gekoppeld aan het activity tracker programma, dan zitten er geen extra kosten aan verbonden.

Iedere deelnemer ontvangt dus gratis een persoonlijk leefstijl portaal inclusief;

 • De mogelijkheid om een persoonlijke Leefstijl SWITCH te kiezen
 • Het Nieuwe Gezondheid dossier (voeding en gezond bewegen dossier)
 • Leefstijl e-learnings (Actief leven, Gezond Lichaam, Gezonde Leefstijl en diabetes-Fit)
 • Een webvideo workout programma met workouts van 5 a 10 minuten op gebied van cardio, kracht, lenigheid en balans.
 • Elke 2 maanden wordt een Nieuwe Gezondheid FitFact, inspiratieposter en video toegevoegd aan het dossier.

Als FitCoach ontvang je naast het leefstijl portal voor de eigen achterban tevens elke twee maanden;

 • De Nieuwe Gezondheid Pro nieuwsbrief
 • De Nieuwe Gezondheid FitFact
 • De Nieuwe Gezondheid ‘Gezond en Vitaal’ nieuwsbrief
 • De Nieuwe Gezondheid inspiratie poster

Je krijgt toegang tot de Fitness Expert vakdatabase www.fitnessexpertonline.nl voor u en uw gehele team en kan vrij gebruik van het Bewegen is Medicijn inzicht en trainer E-learning programma’s.

Tevens wordt je vermeld op www.nieuwe-gezondheid.nl, www.fitcoach.nl en www.leefstijlclub.nl als FitCoach begeleidingslocatie.

Kosten per maand:

 • FitCoach voor ZZP: € 19,50 per maand excl. btw
  (gewichtsconsulenten, personal trainers, fysiotherapie, leefstijl professionals, enz)
 • FitCoach voor bedrijven (1 locatie): € 49,75 per maand excl. btw
  (bedrijven, sportcentra, (zorg)praktijken, sportverenigingen, enz.)

Voor netwerken en ketens bieden we de optie om de portal geheel volgens eigen look en feel in te richten met een eigen keuze van modules. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze whitelabel mogelijkheden.

Wil jij aan de slag als FitCoach locatie?

Neem direct contact met ons op.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO