Gratis kennismaking fitness (voor)opleiding!

Aspirant Fitness trainer e-learning programma

Wil je misschien fitnesstrainer worden en de Fitness opleiding volgen, maar weet je dat nog niet zeker? Wil je eerst even 'proeven' van de materie? Dat kan nu, zonder verplichtingen, zonder kosten. Je kan meteen aan de slag met de interactieve e-learning (thuisstudie Fitness A opleiding) modules van de Fitnesstrainer A opleiding, nl. met de eerste module (eerste hoofdstuk) van de e-learning anatomie, inspanningsfysiologie en trainingsleer, waarvan je hier beneden de inhoud/leerdoelen kunt downloaden.

Schrijf je meteen in voor het Aspirant Fitness trainer e-learning programma en je kan al binnen een paar werkdagen starten. Vind je de stof dermate interessant dat je de officiële NL Actief (voorheen Fit!vak) erkende Fitness A opleiding wilt volgen, dan kun je meteen verder met de e-learning cursussen ‘Functionele anatomie’, ‘Fysiologie’ en ‘Trainingsleer’ en kun je op een door jou zelf gekozen moment inhaken op de praktijkdagen van de Fitness A opleiding.

Inhoud Actief leven
Inhoud Een gezond lichaam


Inschrijven Stel hier je vraag
Gratis kennismaking fitness (voor)opleiding! Inschrijven Stel hier je vraag

locaties & startdata

Gratis
E-learning

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


Fitness Trainers
Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO