NirvanaFitness® Online instructeurstrainingen

Stel je een perfecte combinatie voor van ... ademen ... beweging ... en muziek die als één stroomt. Stel je voor dat je volledig opgaat in wat je doet, zozeer zelfs dat het voelt alsof de tijd vertraagt ​​- dit is de staat van Nirvana ... de staat waar alles gewoon stroomt.

Experts van wereldklasse op het gebied van ademhaling, kinesiologie en stromingstoestanden en op basis van jarenlang onderzoek hebben een geavanceerd Body & Mind-systeem ontwikkeld dat een op wetenschap gebaseerde implementatie van diepe flow-toestanden en krachtig ademhalingsoptimalisatiesysteem omvat om het lichaam en geest op een efficiënte manier in balans te brengen. Optimale staat.

Wil je les geven met een dergelijke stroom van lichaam en geest? Word dan Nirvana®-instructeur en begin met uw eigen Nirvana®-groepslessen of persoonlijke trainingssessies die uw klanten meer wensen!

Online getraind en gecertificeerd worden, in het comfort van je eigen huis zonder de moeite of extra kosten van reizen naar een bepaalde locatie op een bepaalde datum. Zo simpel en alles is er voor jou, alle video's, tutorials, handleidingen - we begeleiden je stap voor stap door het proces. Je sluit af met een Skype-gesprek met onze Nirvana® Expert, zodat je alle mogelijke vragen kunt raadplegen. Het hoofdkantoor en de wereldwijde community van Nirvana® helpen je vervolgens op weg als Nirvana®-instructeur en bieden je talloze opties om vooruitgang te boeken in je carrière.

Meer informatie, kijk hier.

Explanation

Choreo showcase


Global Family

Science behind


Als je besluit Nirvana®-instructeur te worden:

  • Trek meer klanten aan met een compleet nieuw concept op een groepsfitnessmarkt die steeds meer stress gerelateerde problemen, burnout syndroom en depressie aanpakt
  • Help je klanten beter met stress om te gaan en tegelijkertijd een strakker, uitgerekt en gezonder lichaam te bereiken
  • Krijg een complete turnkey-oplossing, stap voor stap complete ondersteuning,
    start over een paar dagen.
  • Organiseer lessen op vrijwel elke mogelijke locatie (gymzalen, fitnesscentra of in de natuur)
  • Wees je eigen baas ... Heb je eigen bedrijf, krijg privécursussen op gang en voel je goed, zodat anderen zich goed voelen.
  • Word een trendsetter: verenig fitness met flow states filosofie, help je klanten de ultieme staat te bereiken: de staat Nirvana

Je kan kiezen voor de Nirvana instructor training (live cursusdag) in combinatie met de online training of alleen voor de Nirvana instructeur online-training.
Onze missie benadrukt het groeiende bewustzijn over het belang van ademhalen en de uiteindelijke invloed ervan op ons leven. Iedereen binnen het Nirvana® Global instructeursnetwerk, duizenden instructeurs en een wereldwijd netwerk van docenten verwelkomt je van harte om met ons mee te doen ... om het bewustzijn en de eenheid van de ademhaling in deze fascinerende wereld te brengen.


Ook iets voor jou?

NirvanaFitness® Online instructeurstrainingen Inschrijven Opleidingsadvies

opleidingskosten

298,00

locaties & startdata

Online
E-learning

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO