Inhouse trainingen

Het team als leefstijl en motivatie expert!

EFAA verzorgt al vanaf 1988 opleidingen en trainingen voor clubmanagement, instructeurs, trainers, personal trainers en coaches. Sinds kort biedt EFAA ook een aantal workshops en trainingen, die bij de club op locatie verzorgd kunnen worden. Train en inspireer uw team om de nieuwe voeding- en beweegrichtlijn, maar ook de (TNO/NL Actief) richtlijn overgewicht en obesitas, te beheersen en beweeg- en voedingsanalyses uit te kunnen voeren met klanten. Train ze om mensen mentaal beter te leren begrijpen en begeleiden, wellicht ook coachen. De training gesprekstechnieken geeft een verdieping op gebied van communicatie en EFAA biedt een aantal interessante praktijk gerichte trainingen die de kwaliteit van de begeleiding op de fitness afdeling zullen optimaliseren. Alle trainingen zijn 1 dag, van 10 uur tot 15.30 uur (met een pauze van 12 tot 12.30 uur) of 2 dagdelen, ochtend, middag of avond.

Investering in de inhouse training.

De investering voor de trainingsdagen op locatie bedraagt € 1.495,- per trainingsdag excl. € 0.49 per km reiskosten vergoeding en btw. Nieuwe Gezondheid Steunpunten ontvangen 25% korting.

Theoretische dag trainingen

Praktijk gerichte dag trainingen

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO