Home > Opleidingen > Leefstijl coach > Module 3: Professionele gespreksvoering

Module 3: Professionele gespreksvoering

2 daagse training
 

In deze training behandelen we alle belangrijke onderwerpen die je vaardig maken in het toepassen van professionele gesprekstechnieken. We staan uitgebreid stil bij de invloed van ons eigen oordeel en de invloed die we onbewust vaak hebben in de begeleiding van anderen. Tijdens de training doe je kennis op over diverse gespreksmethoden en de verschillende visies die hier achter schuil gaan. We gaan tenslotte ook aan de slag met een aantal technieken met het doel je vaardig te maken in het gebruik ervan.

 

In deze training leer je geen kunstjes! Tijdens deze intensieve training wordt je vooral bewust van de invloed van je eigen opvattingen en oordelen en ontdek je welke technieken bij jou passen zodat het ook geen kunstje kan worden. Het kader van de training ligt in principe vast, maar wordt in overleg altijd aangepast aan de actuele werksituatie. Zo is het dagelijks werk van een fysiotherapeut of diëtist in de praktijk anders dan dat van een personal trainer of leefstijl coach.

 

De training over gesprekstechnieken is er voor iedere zorg, leefstijl, preventie, welzijn, gezondheid en beweeg professional die behoefte heeft aan verdiepende kennis over gesprekstechnieken en hier uitgebreid mee wil oefenen.

 

“De training heeft me meer handvatten gegeven om mijn cliënten te helpen hun doelen te halen en hun motivatie vast te houden.”
Y. Winters, personal trainer

 

Deze intensieve training neemt twee dagen in beslag. Tijdens de training vragen we je ook om actief aan de slag te gaan met de opgedane kennis dus we verspreiden dit traject altijd over een wat langere periode (in overleg). 

 

Compacte inhoud:

  • Kennis uit de psychologische gespreksvoering vertaald in praktische handvatten voor het dagelijks werk met klanten
  • Kennis vanuit diverse gesprekstechnieken en methoden
  • Focus op basishouding in het contact - effect van luisteren en waarnemen en verdiepende vraagtechnieken
  • Gericht op het intrinsiek motiveren van deelnemers

 

Deze training wordt verzorgt door Gesprekstechnieken specialist Victor Boldewijn van I-Move.


 

Data en locatie

Data en tijden:

Weert
zaterdag

10.06.2017

24.06.2017

(alle data zijn onder voorbehoud van evt. wijzigingen)

De lessen vinden plaats tussen 09:30 en 16:30.


Kosten

De investering voor deze 2 daagse opleiding bedraagt € 295,- p.p. (excl.21% BTW)