Persoonlijke verkoopkracht

De meeste sportcentra en personal trainers hebben met name particuliere klanten. De samenwerking met het bedrijfsleven moet bij de meesten van hen nieuw leven worden ingeblazen. Hun kennis is op het juiste niveau gebracht en doelgroep-protocollen zijn ingevoerd. Nu moeten de sportcentra echt naar ‘buiten’ en hun markt bewerken.

Daarom is het belangrijk je te bekwamen om actief te netwerken, je ‘missie’ opnieuw te ontdekken en de vaardigheid van een goede ‘elevator pitch’ te trainen. De ‘leefstijladviseur’ van de toekomst komt gemakkelijk met een groot aantal nieuwe relaties in gesprek en verspreidt een inspirerend verhaal, waardoor steeds meer partijen zich bij hen aansluiten.

Sportcentra en personal trainers die zich hierin laten trainen, zullen de ‘brug’ slaan en uiteindelijk niet vervallen tot een ‘te dure low-budget’, maar hun klandizie gemakkelijker uitbreiden. Het hoofddoel van de workshops is dus het vergroten van je verkoopkracht.

Tijdens de 1ste workshop ontdek je (opnieuw) waarom je dit werk doet, ontwikkel je een inspirend verhaal en oefen je om deze succesvol toe te passen in je eigen netwerk. Bij de 2de workshop leer je een krachtige gesprekstructuur en maak je kennis met verschillende technieken (koopsignalen herkennen, omgaan met tegenwerpingen, effectief afsluiten) om jezelf professioneel te presenteren en meer resultaten uit commerciële gesprekken te halen. De 3de workshop krijgt een programma-op-maat, gericht op de onderwerpen waarin de deelnemers op dat moment minder succesvol zijn.

Docent

Met zijn jarenlange ervaring als trainer helpt Jorge Wong medewerkers beter omgaan met veranderingen, maakt hij leiders van managers en helpt hij teams effectiever samen te werken.

Zijn trainingen “Commerciële Slagkracht” zijn helder, praktisch en resultaatgericht. Hierbij maakt hij slim gebruik van maatwerk praktijkcases, humor en ‘blended learning’ (combinatie van klassikaal en digitaal leren).

Locatie & data

Life Style Vitae leefstijlclub
Houtstraat 10
6001 SJ Weert

Data (cursus van 3 dagen): 01-03-18, 22-03-18 en 12-04-18

Tijd: 12.00 uur tot 16.00 uur

Tussen drie workshops krijgen de deelnemers opdrachten die naadloos aansluiten bij hun dagelijkse praktijk, allerlei leerzame oefeningen en overleggen ze online met de trainer en de andere deelnemers.

Investering

€ 447 per deelnemer (€ 297 voor EFAA en VES leden).


Ook iets voor jou?

Persoonlijke verkoopkracht Inschrijven Opleidingsadvies

opleidingskosten

447,00

locaties & startdata

Weert voorjaar
2019

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO