Nieuws

21-01-2020
Hardloop icoon leidt trainers op tot hardlooptrainers!

Veel leden van fitness- en gezondheidscentra combineren het binnen sporten met hardlopen. De combinatie tussen hardlopen op de loopband, gebruik maken van de andere cardiofitness apparaten, spiertraining en buiten hardlopen is volgens velen de meest ideale combinatie om goed te presteren, plezier te hebben in de sport en blessurevrij te blijven.

De expertise op het gebied van hardlopen zit echter niet in de basisopleidingen van fitness en personal training. Er wordt echter wel de noodzakelijke basiskennis anatomie, fysiologie en trainingsleer aangereikt, waardoor de fitnesstrainers en personal trainers wel de ideale hardlooptrainers kunnen worden.

Aart Stigter, zelf een hardloop icoon en een van Nederlands belangrijkste experts op het gebied van hardlopen, onderkende deze kans en ontwikkelde een hardloop trainersopleiding voor fitness trainers en personal trainers. Samen met EFAA opleidingen start hij op 14 maart de Running Instructor training. Alle in en outs van het hardlopen, van blessurepreventie, de juiste hartslagzones, trainingsschema’s t/m heel veel praktijkoefeningen zijn in de cursus van vier dagen verwerkt!

Meer informatie en inschrijving: https://www.efaa.nl/web/outdoor/running_instructor_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO