Home > Nieuws > NIEUW - ZOMERCAMPUS Fitness B

NIEUW - ZOMERCAMPUS Fitness B

03-04-2017

NIEUW!

ZOMERCAMPUS - Fit!vak Fitnesstrainer B


In de periode van 8 juni t/m 26 augustus organiseert EFAA opleidingen speciale en intensieve lesprogramma’s, waarmee in een korte periode o.a. de Fit!vak Fitnesstrainer B opleiding behaald kan worden.


De Fit!vak Fitnesstrainer B opleiding leert je met een specifiek geperiodiseerd programma te voldoen aan de veranderende behoefte in de sport- en beweegbranche. Deze Fitness B opleiding leert je als beweegdeskundige aan te sluiten op de verschillende doelstelling(en) van (ver)gevorderde sporters, topsporters en mensen met blessures en/of specifieke klachten.


Je bent daarna in staat een gericht beweeg- en voedingsplan op te stellen en de klant deskundig en effectief te begeleiden richting zijn of haar specifieke doelstelling. Naast sporters kun je je nu ook gaan richten op specifieke groepen zoals mensen met overgewicht, pre-diabetes en (lichte) klachten.


Het unieke aan dit Fitness B opleidingsprogramma is dat de deelnemer een uitgebreid online zelfstudie leerprogramma (videolessen) ontvangt, die men op eigen tempo en zo vaak als nodig door kan nemen. Naast de videolessen volg je 2 opleidingsdagen waarin vooral aandacht wordt besteed aan anatomie, fysiologie en trainingsleer. Daarnaast wordt tijdens deze theorie dagen vooral aandacht besteed aan periodiseren en worden er diverse geïntegreerde trainingsconcepten besproken en leer je hoe je deze concepten kan gebruiken om een goed onderbouwt en persoonlijk trainingsprogramma samen te stellen. Tenslotte leer je ook nog een aantal bewegingsassessments toe te passen die je helpen om de functionele belastbaarheid te bepalen en er dus voor kunt zorgen dat je nog beter in staat bent om een persoonlijk programma op maat samen te stellen. 


De praktijklesdagen staan helemaal in het teken van het samenstellen en implementeren van een geïntegreerd en persoonlijk trainingsprogramma en het maken van je scriptie. Je wordt hierbij optimaal voorbereid op het verdedigen van je scriptie (= praktijkexamen Fitnesstrainer B).


Voor meer informatie zie https://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt/nieuw_fitvak_fitnesstrainer_b_zomercampus


Terug naar overzicht

Nieuwe Gezondheid haakt in op het ‘Nationaal Programma Preventie’ van de Rijksoverheid! 25-06
Nieuwe Leefstijlclub website online 16-06
Nieuw: Fitness E-Learning programma 05-06
De fitnessbranche haakt in op ‘Alles is Gezondheid...' van de Rijksoverheid! 01-05
Vernieuwde FitCoach - 24-7 beweegbegeleiding 18-04
Bewegen is Medicijn fase 2 03-04
Freestyle allround instructeur praktijk opleiding 03-04
Fitness B - nu verkort met 60% thuisstudie 03-04
NIEUW - Totaal opleiding Fitness A, Fitness B en NASM Personal Training 03-04
NIEUW - ZOMERCAMPUS Fitness B 03-04
ZOMERCAMPUS NASM Personal Training 03-04
KINETICODE®PILATES TEACHER CERTIFICATION/ SCHOLARSHIPS 2017 23-01
Quality Club netwerk bijeenkomst 02-01
Garmin activity trackers en Leefstijlclub 23-11
Nieuw, 4 Leefstijl Challenge programma’s 14-11

1 | 2 | 3 | 4 | > | >>