Home > Nieuws > Nieuw in de Benelux: NirvanaFitness® instructor training

Nieuw in de Benelux: NirvanaFitness® instructor training

18-07-2016


NirvanaFitness® is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen pilates//yoga oefeningen en ritmische ademhaling voor een optimale ontgiftiging van het lichaam en het ervaren van de ‘nirvana mind’. NirvanaFitness® is een systeem dat je leert hoe goed te ademen, door een serie van functionele toning pilates en yoga oefeningen, welke je begeleiden naar een dieper dagelijks ademhalingspatroon (diaphragma met verlengde uitademing) dat in de plaats komt voor oppervlakkige ademhaling.

 

Nirvana - We make the world breath again video

Science behind

Nirvana instructor education

 

NirvanaFitness® is een ultiem body & mind detox system
 

NirvanaFitness® zorgt voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme,, startend bij 12 ademhalingen per minuut en eindigend bij 4 ademhalingen per minuut op het eind van de Nirvana workout. Dit triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagd en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgiftiging en mentale rust. Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Ademhaling is onze mogelijkheid om ons te geleiden naar lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit. Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast worden gebruikt en geadviseerd door doktoren over de gehele wereld met effecten die al decenia wetenschappelijk gedocumenteerd zijn. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout. 

 

NirvanaFitness® heeft zich bewezen met gezondheid bevorderende effecten doordat de oefeningen en ademhalingspatronen in NirvanaFitness® ervoor zorgen dat lichaamscellen meer zuurstof op gaan nemen, we dieper vanuit het diafragma ademen. De verlengde uitademing die het gevolg is van NirvanaFitness® creëert het "Conditioned Relaxation Response”, een lichamelijke ontspanningseffect en stress reductie dat ook optreed tijdens meditatie, mindfullness en sommige hypnose technieken.

Nederlandse NirvanaFitness® instructor training
 

Wil jij bij de eerste lichting NirvanaFitness® instructeurs horen, de NirvanaFitness® instructeur training vindt plaats op 4 november van 9 uur tot 18 uur. Je krijg bij inschrijving meteen een jaar licentie ter waarde van 99 euro, inclusief muziek en oefenstof. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij.

Inschrijven voor de instructor training in Nederland kan via: http://nirvana.fitness/country/162/education-events.html

Inschrijven voor de instructor training in Belgie kan via: http://nirvana.fitness/country/22/education-events.html

 


Terug naar overzicht

Nieuwe Gezondheid haakt in op het ‘Nationaal Programma Preventie’ van de Rijksoverheid! 25-06
Nieuwe Leefstijlclub website online 16-06
Nieuw: Fitness E-Learning programma 05-06
De fitnessbranche haakt in op ‘Alles is Gezondheid...' van de Rijksoverheid! 01-05
Vernieuwde FitCoach - 24-7 beweegbegeleiding 18-04
Bewegen is Medicijn fase 2 03-04
Freestyle allround instructeur praktijk opleiding 03-04
Fitness B - nu verkort met 60% thuisstudie 03-04
NIEUW - Totaal opleiding Fitness A, Fitness B en NASM Personal Training 03-04
NIEUW - ZOMERCAMPUS Fitness B 03-04
ZOMERCAMPUS NASM Personal Training 03-04
KINETICODE®PILATES TEACHER CERTIFICATION/ SCHOLARSHIPS 2017 23-01
Quality Club netwerk bijeenkomst 02-01
Garmin activity trackers en Leefstijlclub 23-11
Nieuw, 4 Leefstijl Challenge programma’s 14-11

1 | 2 | 3 | 4 | > | >>