Home > Nieuwe Gezondheid > Steunpunt plus

Steunpunt plus

Nieuwe Gezondheid steunpunt plus

 

Als Nieuwe Gezondheid steunpunt plus krijg je naast alle onderdelen van Nieuwe Gezondheid steunpunt tevens de beschikking over een aantal online organisatie tools voor optimalisatie van interne communicatie, kwaliteit en planning en je ontvangt 50% korting op de Nieuwe Gezondheid adviseur- en mentaal coaching opleiding voor een aantal deelnemers per jaar.
 

Online management modules

Team logboek voor interne communicatie: Optimale interne communicatie met mogelijkheden om afdelingslogboeken op te stellen, inclusief mail bevestiging en vraag naar leesbevestiging.

Organisatie plan- en afspraken beheer module: Alle jaarlijks terugkerende activiteiten in een online planning, toegekend aan eindverantwoordelijken. Daarin opgenomen alle afspraken en acties uit bv meetingen. Voor iedereen optimaal inzicht in eindverantwoordelijkheden.

Klachten registratie- en beweeg module: Klachten geregistreerd, toegekend aan verantwoordelijke en uitvoerder, inclusief prioriteiten systeem en eventuele terugkoppeling.

Document beschikbaarheid module: Iedere medewerker krijgt met deze module de documenten online als download ter beschikking die voor hem of haar van belang zijn.
 

Expertise ontwikkeling van het team

Aanvullend krijg je als Nieuwe Gezondheid steunpunt plus extra tools om de expertise van je team te optimaliseren, waaronder extra korting voor de Nieuwe Gezondheid opleidingen en een aantal extra e-learning programma’s;

 • Niveau 4+ - Beweegdeskundige (pre)diabetes
 • Niveau 4+ - Bijscholing Beweegdeskundige (pre)diabetes
 • Niveau 4+ - Kennistoets Beweegdeskundige (pre)diabetes
 • Niveau 5.0: Motivational interview video e-learning
 • Excellente Service e-learning programma
  • 1 management e-learning module: aansturen van excellente service
  • 2 team e-learning modules: optimalisatie excellente service


Als Nieuwe Gezondheid steunpunt plus ontvang je 75% korting voor 3 personen per jaar:

 • De 2 daagse Nieuwe Gezondheid adviseur opleiding

 • De 2 daagse Nieuwe Gezondheid mentaal coaching opleiding


Tevens ontvang je een korting van 10% op de meerdaagse EFAA opleidingen (Uitgezonderd: Hardloop academie, NLP, Pilates, NirvanaFitness en Motivational Interviewing contact opleidingen).
 

Investering: € 97,75 per maand  Excl. Btw.
 

Wil jij aan de slag als Nieuwe Gezondheid steunpunt plus, mail meteen naar info@nieuwe-gezondheid.nl.