NL Actief

Wil jij meer leren over fitness of starten als fitness trainer?

Wij bieden je stap voor stap de noodzakelijke kennis om dat op een professionele en effectieve manier te doen met gratis content en betaalde opleidingen.

Allereerst kan je een kijkje nemen in een aantal gratis opties, die je al meteen kan gebruiken als je zelf al elke week fitness doet, om je trainingseffectiviteit te optimaliseren. Wil je meteen door om assistent fitnesstrainer, fitnesstrainer of zelfs personal trainer en/of leefstijlcoach te worden, dan hebben we de mogelijkheden hier even voor je op een rijtje gezet.

GRATIS E-BOEK

Het e-boek: Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels reikt je de essentiële kennis aan, die eigenlijk iedere fitnesser zou moeten hebben, om de trainingen optimaal veilig en effectief uit te kunnen voeren.

Wil je het gratis e-boek ontvangen, mail ‘Gratis e-boek Optimaal, veilige en effectieve spiertraining’ naar info@efaa.nl

Gratis e-boek Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels

GRATIS WEBINAR KENNISMAKEN MET FITNESS A

Om je wat meer te vertellen over de aanpak van EFAA opleidingen en het complete aanbod binnen de Fitnesstrainer A opleiding kun je deelnemen aan het gratis kennismaking webinar. Met de informatie in dit webinar willen we je helpen de juiste keuze te maken.

Tijdens dit webinar krijg je een goed beeld over de inhoud en structuur van de opleiding en wordt verteld wat de ‘plus’ inhoud. Uiteraard mag je vragen stellen, zodat je zeker weet dat deze opleiding voor jou de juiste stap is. Een goede start is het halve werk!

Inschrijven voor het gratis webinar.

Gratis kennismaking webinar

GRATIS INSTAP

Heb je interesse om Fitness Trainer te worden maar je wil eerst even kijken wat het allemaal is? Maak gratis kennis met delen van de officiële Fitness A opleiding en kijk vrijblijvend of dit bij jou past! Dat kan nu; zonder verplichtingen, zonder kosten. Je kan meteen aan de slag met de interactieve e-learning. Je krijgt de beschikking over de 1e hoofdstukken van de e-learning modules Anatomie, fysiologie en trainingsleer. Volledig digitaal middels e-learning een indruk krijgen van de materie die je in de Fitness A opleiding tegen gaat komen.

Hier kan je deelnemen aan de gratis kennismaking e-learning fitness A.

gratis kennismaking e-learning fitness A

Fitness Trainer A - level 1: Functionele anatomie

Wil je een eerste stap maken om een echte Fitness kenner te worden en misschien als vervolg assistent fitnesstrainer, fitnesstrainer A, Personal Trainer of leefstijlcoach worden, dan is dit je ideale introductie cursus.

In deze online zelfstudie 'Functionele Anatomie' leer je alles over spieren, het skelet, gewrichten en bewegingen. Volg je hierna de Fitnesstrainer A, PT of leefstijlcoach opleiding, dan ontvang je de kosten van deze cursus als korting op die vervolgopleiding.

Functionele Anatomie e-learning fitness A

Fitness Trainer A - level 1.5: Inspanningsfysiologie

Wordt een echte fitness kenner en leer in deze online zelfstudie 'Inspanningsfysiologie' alles over het energieverbruik tijdens training, onze fysiologie zoals het hart- en longsysteem en over hoe ons lichaam zich aanpast op verschillende vormen van training. Een mogelijk vervolg is assistent fitnesstrainer, fitnesstrainer A, Personal Trainer of leefstijlcoach.

Volg je hierna de Fitnesstrainer A, PT of leefstijlcoach opleiding, dan ontvang je de kosten van deze cursus als korting op die vervolgopleiding.

Inspanningsfysiologie e-learning fitness A

Fitness Trainer A - level 2: Trainingsleer

In deze online zelfstudie 'Trainingsleer' leer je alles over optimaal en effectief trainen, over trainingsvariabelen en vormen en over een effectief trainingsschema en plan samenstellen. Een mogelijk vervolg is assistent fitnesstrainer, fitnesstrainer A, Personal Trainer of leefstijlcoach.

Volg je hierna de Fitnesstrainer A, PT of leefstijlcoach opleiding, dan ontvang je de kosten van deze cursus als korting op die vervolgopleiding.

Trainingsleer e-learning fitness A

EEN FITNESS KENNER WORDEN?

Wil je niet perse Fitness trainer worden, maar wel de anatomie, fysiologie en trainingsleer kennis opdoen, die je kan gebruiken in je eigen fitnesstrainingen? Dan is de zelfstudie 'Anatomie, fysiologie en trainingsleer' de geschikte e-learning voor je.

Anatomie, fysiologie en trainingsleer

ASSISTENT FITNESSTRAINER

De Assistent Fitnesstrainer (niveau 2), zoals de naam al zegt, assisteert de fitnesstrainer (met niveau 3 of 4) in een fitnesscentrum. Misschien een geschikte eerste stap?

Kijk hier voor meer informatie.

De Assistent Fitnesstrainer (niveau 2)

METEEN AAN DE SLAG MET FITNESSTRAINER A

Is er geen twijfel meer bij je, wil je gewoon meteen aan de slag, schrijf dan meteen in voor de NL Actief erkende Fitnesstrainer A opleiding. Start meteen na inschrijving met de interactieve leermodules Fitnesstrainer A en combineer het online leren op eigen tempo met de 6 praktijk opleidingsdagen. De opleiding is erkend door NL Actief op niveau EQF3, vormt een ijzersterke basis voor een personal training vervolg opleiding en kan eventueel in combinatie of totaal opleiding te volgen met Fitness B en NASM Personal Training

NL Actief erkende Fitnesstrainer A opleiding

PERSONAL TRAINER BASIS - COMBINATIE OPLEIDING FITNESS A EN B

Wil je aan de slag als personal trainer, maar heb je nog geen fitness gerelateerde opleiding, dan is de combinatie opleiding Fitnesstrainer A en B jouw opleiding. De inhoud van deze combinatie opleiding vormt een sterke basis om een start te maken met fitnesstrainer en als voorbereiding op de NASM Personal Trainer opleiding. Je kan na de inschrijving meteen aan de slag met de online leer module anatomie, fysiologie en trainingsleer.

Meteen aan de slag met de Personal Trainer Basis?

PERSONAL TRAINER BASIS

PERSONAL TRAINER PRO – TOTAAL OPLEIDING, FITNESSTRAINER A, B EN NASM PERSONAL TRAINING OPLEIDING

Heb jij je carrièrepad al helemaal doordacht en wil je meteen door naar professioneel personal trainer, dan is deze PRO opleiding JOUW opleiding. Je start met de Fitnesstrainer A, vervolgt dan met de NASM PT opleiding, DE gouden standaard van alle personal training opleidingen met het unieke OPT model en aan het eind doe je dan de verkorte Fitnesstrainer B, omdat veel materiaal wat in de B zit ook in de NASM PT aan bod komt.

Hier alle informatie over deze totaal opleiding.

PERSONAL TRAINER PRO

Ervaringen van deelnemers

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO