YourHealth Personal training

YourHealth Personal training

  • YourHealth Personal training was één van de eersten die de Personal training aan huis verzorgde.
  • YourHealth geeft sinds 2017 Personal training, Duo training, Small group training en bootcamps op gewenste locatie, door bijna heel Nederland.
  • Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit zo'n 100 trainers en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland.
  • De trainingen worden bij de klant aan huis gegeven, op het werk of lekker in de buitenlucht. Zoals in een bos of park of op een sport- of speelveldje bij hen in de buurt. De trainer neemt alle spullen mee die nodig zijn voor de training. Klanten krijgen maatwerk en worden door de trainer positief en respectvol gemotiveerd en uitgedaagd door afwisselende trainingen. Zijn of haar wensen, doelen en mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt.
  • Naast de Personal training wordt er ook Personal coaching gegeven op gebied van voeding, beweging, mindset en balans. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding. Klanten krijgen van ons naast de trainingen een GRATIS leefstijl werkboek waarin tips en informatie staan over deze verschillende leefstijl onderwerpen. Daarnaast staan er ook coachingsvragen in welke opgesteld zijn door een motivational interviewing trainster. Zodat de klant stapsgewijs een haalbaar plan van aanpak voor zichzelf kan gaan opstellen waar hij of zij meteen mee aan de slag kan!

De trainers krijgen bij ons veel vrijheid. Zodat zij echt vanuit passie de trainingen kunnen verzorgen. Op die manier brengen zij hun kennis, ervaring en enthousiasme het beste over naar de klant wat een positieve invloed heeft op zijn of haar motivatie, flow en resultaten.

Trainers vinden het fijn om met ons samen te werken omdat ze als freelancer niet alleen veel vrijheid krijgen, maar ook omdat wij de hele marketing en rompslomp achter de schermen voor hen uit handen nemen. Zo brengen wij de trainers alleen in contact met klanten die serieus zijn. Daarnaast regelen wij veel administratieve zaken. Op die manier kunnen onze trainers zich focussen op waar ze goed in zijn en wat ze het leukste vinden, namelijk met persoonlijke aandacht trainingen verzorgen!

Werk je als vrouwelijke personal trainer bij YourHealth? Dan kun je ook vanuit de zusterbedrijven LET’S DO IT Personal training en Jouw Personal Trainer Aan Huis klanten krijgen. Zij richtten zich als eerste in Nederland op trainingen aan huis (en ook buiten), speciaal voor vrouwen door vrouwen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gediplomeerde en ervaren Personal trainers. Wil je een open sollicitatie sturen? Klik dan op deze link voor meer informatie!

OPEN WEBSITE


Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO