DOCK BLUE : ONS CONCEPT

DOCK BLUE : ONS CONCEPT

EEN UNIEK CONCEPT VOOR PERSONAL TRAINERS

Een sportschool waar personal trainers kunnen trainen met hun klanten. Dat is wat Dock Blue is. Een plek waardoor de personal trainer zich nooit meer zorgen hoeft te maken dat hun klanten iets tekort komen. Wij zorgen voor de juiste omgeving. Geen drukke sportscholen, maar een rustige plek waar professionaliteit belangrijk is.

WIJ HELPEN PERSONAL TRAINERS PROFESSIONALISEREN

Het klantenbestand van een personal trainer groeit en hij/zij is de drukke lokale sportschool ontgroeit. De personal trainer heeft een omgeving nodig die zorgt voor het maximale en die stimuleert. Een sportschool die aanvoelt alsof het zijn eigen sportschool is. Dat is wat Dock Blue is. Een eigen sportschool voor personal trainers.

EEN EIGEN SPORTSCHOOL

Je kan Dock Blue zien als de eigen sportschool voor personal trainers. Ze krijgen zelfs een eigen sleutel waarmee ze toegang krijgen tot het pand.

GEEN HOGE KOSTEN EN 24/7 TER BESCHIKKING

Geen hoge huur van een eigen ruimte of de investeringkosten van dure apparatuur. Met de pakketten van Dock Blue heeft een personal trainer hier geen omkijken meer naar.

Dock Blue kent geen openingstijden, de personal trainers mogen de sportschool betreden wanneer en hoe laat zij willen. Zo kunnen de personal trainers de flexibiliteit bieden die de klanten van tegenwoordig nodig hebben. Want zoals iedereen weet, de één traint nou eenmaal lekkerder heel vroeg in de morgen en de ander juist direct vanuit zijn werk.

KOM EEN KEER LANGS

Wij laten graag zien waarom Dock Blue de sportschool in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Huizen (en er volgen er meer!) is waar een jij als personal trainer met jouw klanten moet komen trainen. Mail je gegevens, dan komen wij in contact.

gettingfit@dockblue.nl

OPEN WEBSITE


Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO