Jouw Personal Trainer Aan Huis

Jouw Personal Trainer Aan Huis

  • Jouw Personal Trainer Aan Huis verzorgt Personal training aan huis en buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Naast de Personal training is ook Duo training op gewenste locatie mogelijk, net als Small group training, Bootcamp en bedrijfsfitness.
  • Jouw Personal Trainer Aan Huis valt onder YourHealth Personal training. YourHealth was in 2007 één van de eersten die de dienst aan huis verzorgde.
  • Het team van Jouw Personal Trainer Aan Huis bestaat inmiddels uit zo'n 30 vrouwelijke personal trainsters en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland.
  • De trainingen worden bij de klant aan huis gegeven of lekker in de buitenlucht. Zoals in een bos of park of op een sport- of speelveldje bij hen in de buurt. De trainster neemt alle spullen mee die nodig zijn voor de training.
  • Klanten krijgen maatwerk en worden door de trainster op een positieve en respectvolle wijze uitgedaagd door afwisselende trainingen. De wensen, doelen en mogelijkheden van de klant zijn altijd ons uitgangspunt.
  • Naast de Personal training wordt er ook Personal coaching gegeven op gebied van voeding, beweging, mindset en balans. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding. Klanten krijgen van ons een GRATIS leefstijl werkboek waarin tips en informatie staan over deze verschillende leefstijl onderwerpen. Daarnaast staan er coachingsvragen in welke opgesteld zijn dor een Motivational interviewing trainster. Zodat klanten stapsgewijs een haalbaar plan van aanpak voor zichzelf kunnen opstellen waar ze meteen mee aan de slag kunnen!

De trainsters krijgen bij ons veel vrijheid. Zodat zij echt vanuit passie de trainingen kunnen verzorgen. Op die manier brengen zij hun kennis, ervaring en enthousiasme het beste over naar de klant wat een positieve invloed heeft op haar motivatie, flow en resultaten.

Trainers vinden het fijn om met ons samen te werken omdat ze als freelancer niet alleen veel vrijheid krijgen, maar ook omdat wij de hele marketing en rompslomp achter de schermen voor hen uit handen nemen. Zo brengen wij de trainsters alleen in contact met klanten die serieus zijn. Daarnaast regelen wij veel administratieve zaken. Op die manier kunnen onze trainsters zich focussen op waar ze goed in zijn en wat ze het leukste vinden, namelijk met persoonlijke aandacht trainingen verzorgen!

Omdat wij nauw samenwerken met YourHealth personal training en LET’S DO IT Personal training, kun je als jouw Personal Trainer Aan Huis trainster ook via deze 2 bedrijven klanten krijgen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gediplomeerde, ervaren Personal trainsters. Wil je een open sollicitatie sturen? Klik dan op deze link voor meer informatie!

OPEN WEBSITE


Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO